Sidor

måndag 5 november 2012

Tror..

..jag skulle kunna leva på te och mackor, med ost helst på.
Om inte nån är hemma och jag är själv över en kväll eller över en dag så är jag te och mack ätare. Sån är jag.
Att stå och laga mat i timmar är Inte min grej som jag skrivit om tidigare. Tur att mannen tycker det är sååå kul !!! Han älskar det. Kan stå och "stöka" i flera timmar i köket.
Och stökigt blir det !! Allt står framme, allt !! Det är så man vill slita sitt hår ibland när man kommer in. Försöker hålla mig borta så jag inte får ett utbrott. Jag som är så pedant och vill att det helst Inte ska synas att man lagar mat. Rent rent..!!
Men jag ska inte klaga. Absolut inte. Han är så duktig i köket...Just med mat biten... lite mindre bra med städ biten då... Hihi 😊 men jag köper det.
Annars hade väl mina stackars barn blivit uppvuxna med mamma Scan köttbullar, pulvermos, makaroner och fiskbullar i hummersås. Och bröd i massor. Med ost förstårs. Eller knäckebröd med kaviar mmm gott !!
😄😘😜😁

4 kommentarer:

 1. Mmm te och mackor är så gott, håller med, kram

  SvaraRadera
 2. Men du jag tycker det låter som en perfekt kombo! Han lagar mat och du plockar undan! Ni kompletterar varann bra tycker jag!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Min man är den som gör maten på helgen, jag är inte heller den som gillar att stå framför spisen:) men te och mackor slutade jag med , jag var som du när jag var yngre men för vikten min passade det inte:) kramis Nilla

  SvaraRadera