Sidor

torsdag 10 mars 2011

Jag..

...äter massvis med frukt både nu när jag är sjuk och annars med. Vi har alltid ett stort fruktfat framme. Apelsiner, clementiner, päron, bananer, kiwi... m.m.
Har legat hela dagen. Kass. Pratat med doktorn som tyckte jag skulle öka doseringen av min menieres mediciner. Min doktor är kanon bra. Gillar att han tar sig tid och pratar länge och väl med mig. Lugn och saklig. Och alltid positiv. "Du ska veta Eva att du blir snart bättre ska du se". Bara sånna ord av en läkare ger mig sån styrka. När man är nere vill man höra positiva tankar. Jag känner mig trots allt lugn när jag pratar med honom. Mycket bra. Sen är jag ju deppig mellan varven förstårs. Men det var skönt att få prata ut idag. Han är ju specialist på området. Och det jag har nu är ett skov igen. Inne på nionde dagen. Håller alla mina tummar. Ska bli bra snart snart.
Vyn in till vardagrummet från köket. Jag blir så glad när jag ser mina/våra kuddar från Svenskt Tenn. Nöjd. Fina. Förr sa man den sora salen. Jag vet inte om man säger så idag. Vardagsrum får det nog bli i modern tappning. Kram hörs.
Säng och kontors stol har vi inte fått än. Tur det kanske nu när jag inte riktigt orkar. Vi får väl se nästa vecka om de dyker upp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar