Sidor

fredag 8 juni 2012

Inte..

..så mycket inredning nu, detta var svar tänk som en inredningsblogg från början.
Nåväl, i parfym hyllan är god ny "gammal" klassiker Burberry. Den får man väl ha idag då vi ska student firande till vänner vars "lilla" dotter har tagit studenten. Å vad tiden går. Nästa år är det våran grabb som festar och har urkul denna dag...ja hela helgen. Med bal i morgon och allt.
vilka tider...känns som det var igår jag tog studenten.

 I och med vi bor mitt i stan så har här varit världens karavan med stora lastbilar med glada studenter. Och super duper hög dunka dunka musik. Annat var det på min tid. Då gick vi i karavan inte åkte lastbils flak. Haha. Låter som det var för 100 år sen. Ja vi hade inte häst och vagn i allafall. Riktigt så länge sen var det inte.
 Så lite dagens kläder till festen. Please byxor. Passar både till fest och vardag. Hunkydory blus..

..och ny lackade corall färgade naglar. Till det mina nya beiga "skoskavs" skor. Se gårdagens bild. Bäst att plåstra på tårna ordentligt. Ska man vara fin får man lida pin.
Ha det underbart denna fredag.

4 kommentarer:

 1. Supersnygga kläder! Gillade skorna men inte kul att få skoskav...
  Här har vi en vecka kvar till vi firar vår student.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Synd med skoskav, det är det värsta! Snygga kläder tycker jag också! Min favoritdoft är Eternity, och det har den varit säker 25 år. Jag bara älskar den, men det klart det skulle vara roligt med någon ny doft någon gång!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja..ofta tårna. Måste lästa ut! Jag och mina tjocka tår..
   Kram

   Radera