Sidor

onsdag 27 juni 2012

Tagit..

..det lugnt i det fina vädret hos mammsen och pappsen. En stor kopp kaffe på deras mysiga altan som dom ni ska bygga om med glasade skjutdörrar och göra lite större. Blir fint.
Erik är nu på magaluf med 2 andra kill kompisar. Längtar redan efter han.. Typiskt som mamma. Dom har självklart stört kul.
Införskaffat ett nytt litet vitt trä bord vid min schäslong. Passar bra i det vita möblerade kontoret/biblioteket. Vit vitt och så vår gräsgröna rya som ger en färg klick. Hej så länge.

5 kommentarer:

 1. Så fint ni har det och hoppas att du mår bättre. Så kul att ni skall åka till Mallorca. Vi har eget hus på Mallorca, ganska nära (men inne på landet) Calador som är en trevligt ställe vid havet, annars rekommenderar jag port Andratx, port Soller, port pollenca, cala Mezquida, du kan säkert söka på olika hotell där. Vill ni hyra hus vet jag att det finns förmedling här på Mallorca men jag vet inte vad de heter, försök att söka på -hyra hus på Mallorca-, lycka till och jag vet att ni kommer att få en urhärlig semester. När min man och jag var här för 10 år sedan innan vi hade huset åkte vi runt på ön och bodde på olika ställen, det var väldigt trevlig, kram

  SvaraRadera
 2. Supermysig hörna. Jag vill också pyssla här hemma men vi har massor att göra ute på gården och med huset, som tex målning.
  Jag är precis likadan, längtar efter barnen så fort de åker någonstans. Tur man vet att de har det bra.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du har så fint hemma hos dig! Ska ni till Mallis gud så skönt, såg Mias svar!
  Hoppas du mår bättre!?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Tack för svaret Mia. Vi letar och kollar.
  Kram på er töser.
  Eva

  SvaraRadera
 5. Gud så hemskt du råkade ut för! Skönt att det ordnade upp sig men fy! Krya på dig o stor kram!

  SvaraRadera