Sidor

tisdag 4 oktober 2011

En..

..Dansk dröm. Dom är verkligen fantastiskt duktiga på inredning våra grannar i väst. Stilrent, snyggt, modernt. Gillar så de fina trägolven, skinn fotöljen, den snygga enkla svarta fyrkantiga ljuststaken längre ner bland bilderna...vill ha!!! Och det läckra skåpet längst ner. Bilderna lånade jag av en riktigt bra blogg La Maison. Börjar se mer och mer på fina utländska inredningsbloggar. De svenska är oftast stöpta i samma form.

Ni blåser väl inte bort i höstblåsen. Har mått kass på förmiddagen idag men somna om en stund och nu känns det bättre. Skönt. Me happy!

En inredningstidning med fotograf har hört av sig om ett ev. julrepotage hemma hos oss. Vi får väl se hur det går. Vore kul. Men känns som det blir väldigt mycket att göra. Då skulle det vara extra bra med en hjälpande hand av en erfaren stylelist. Men som sagt vi får se hur det blir. Och hur ag mår..osv. Men visst fore det kul. För 2 år sen var vi med I Plaza Interiör. Nr 11 2009.

Vi ses snart igen.
Föresten.....

Åh så kul att så många amerikanska läsare har hittat hit. Blev alldeles paff. Jag ser att det finns läsare från alla håll och kanter runt vårt klot. Jätte kul. Velcome !

1 kommentar:

  1. Var med och tävla om presentkort på Lovefilm!

    http://www.saramn.com/2011/10/05/tavling-lovefilm/

    SvaraRadera