Sidor

söndag 16 oktober 2011

Helgen..

..har som "vanligt" varit lugn och skön. En tur igår ner till centrum för en fika på ett av stans ute cafeér. Underbart väder.Min man hade tidigare på arla morgon tagit en lång promenad medans jag som kan bli sååå trött ibland slumra vidare. Men efter ett varmt bad i bubbel badkaret så var jag också pigg. Ut i solen..ner mot stan.

En god laté in the sun.....denna härliga dag då hösten är som vackrast.


Jag...

..och min älskade man. Romantik i all enkelhet. Så viktigt och mysigt i ett förhållande. En del av våra vänner vet jag gör Aldrig nåt med varann. Hittas det på nåt så är det ofta med barnen. Men har man möjlighet och vilja framför allt kanske så är denna enkla vardax lyx viktig i ett förhållande. Vet inte vad Ni tycker? Men vi försöker iallafall hitta på en del bara jag o L. Hotell, liten resa, ute och äter, bio...vad som helst..eller bara en skön promenad. Super viktigt.


På kvällen hade vi gäster av ett trevligt par. Jag..för en gångs skull brukar vara herr L som fixar maten...lagade super god torsk i ugn med massor av citron, dill och grädde. Lite vitt vin till det. Kaffe och choklad. Gott.


Ta hand om Er så ses vi snart igen. Kram
4 kommentarer:

 1. Håller verkligen med om att man måste unna förhållandet tid och omsorg. Det funkar inte om det går för länge på autopilot. Men många tycks få dåligt samvete av att inte alltid inkludera barnen. Jag anser att det bästa en mamma kan göra för sina barn är att ha ett friskt och kärleksfullt förhållande till deras pappa, och tvärtom. Och då måste man ju jobba på det. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Helt rätt. Stämmer exakt. Barnen känner harmoni och blir glada om föräldrarna är glada. Så sant.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en bra vecka:)
  Kram Emma

  SvaraRadera