Sidor

söndag 23 oktober 2011

Hmm..

...super fina härliga höst dag. Är det nån som Inte gillar hösten så säg..?? Jag har visserligen mått s-t och lite till från igår fm tills nu igentligen. Sovit, ätit medicin, sovit igen.. Och nu känner jag mig ok. Lyssnar på Amy W. medans jag doftar på mitt vanilj doftljus på kontoret. Solen lyser in och jag bara njuter av att äntligen vara på benen och bara va. Vad kan man mer begära. Ta vara på dagen.


Vad gör Ni denna sköna söndag??. En del har ju fullt program, särskilt om man har barn som sportar. Och tack gode Gud..!! så har vi inga sånna "problem". Nä storkillen sitter och pluggar mest på helgerna om han inte träffar tjejen eller kompisar och kollar på nån film. Och Edvin har kompisar här eller så knallar han iväg till nån och njuter av ledigheten. Visst är det bra att barnen har aktiviteter Men dom måste få vila och koppla av precis som vi vuxna. Jag mår riktigt dåligt när jag hör hur en del stressar till den ena tävlingen till den andra aktivitetern på helgen. Jag hatar stress. Och jag vet Nu att det gör mig Inte nytta.
Lär ungarna koppla av och meditera istället vet ja. Bra för hela familjen. Ta promenader, laga mat ihop och ta dagen som den är...om man har möjligheter.
Förr jobba jag i butik. Kläder och inredning. Vilken Tur att jag sluta och sa upp mig. Fixa inte av att komma hem 7 på kvällen. Och nu har de flesta butiker uppe till 5-6 även på helgerna.!!! Stackarna som jobbar. Med familjen hemma. Är verkligen de långa tiderna nödvändiga?? Neeej. Låt butiksbiträderna vara lediga. Vill man handla så hinner man. Det har ju funkat förr.
När det begav sig sist... i Plaza. Vi har fått förfrågan om ett Hemma repotage ingen..kul. Mer säger jag inte nu. Men jag välkomnar alla förfrågningar. Mitt stora intresse..likväl som man har en bil man vill visa upp eller dukar som man virkar..eller vad som...

Nu har ute växterna fått komma in i värmen.
Det är fost på natten och man vill ju inte bara kasta dom när de är så fina. Frågan är nu bara vad jag ska ha på trappan istället...!!?Ta vara på dagen. Puss och Kram

3 kommentarer:

 1. Hei, og takk for din skjønne hilsen på min blogg! :)
  Så fint at du la igjen et spor, så kunne jeg finne tilbake til deg og din fine blogg!
  Jeg legger meg til som følger slik at du er i min bloggroll.

  Spennende med ny reportasje på det vakre huset deres! :)

  Ønsker deg en deilig start på en ny fin høstuke!


  Anette Willemine

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är kanonbra att butikerna har öppet länge. Det skapar ju arbetstillfällen också.

  SvaraRadera
 3. Tack för hälsningen Anette.
  Och Anonym, visst är det bra att jobb skapas men inte till vilket pris som helst tycker jag.
  Kram från mig

  SvaraRadera