Sidor

fredag 2 mars 2012

Har..

..varit på gymmet och varit nyttig. Händer inte så ofta men ska verkligen skärpa mig. Måste röra på mig för ryggen skull b.la. Och för hälsan för övrigt. Mått ganska bra faktiskt nu. Jag tänker på örat och yrsel osv. Har haft små "lätta" anfall ett tag. Jag håller tummarna. Bara att jag blir så otroligt trött efteråt. Kan sova hur mycket som helst. Jag försöker koppla av och ta vara på tiden jag är hemma nu. Viktigt när man har meniers. Vila, koppla av.

Dagens blommor. Liljor. Älskar dessa blommor.
Ett dagens tips. Vi har mycket rostfria ytor. Matt och putsad och blank krom. Hatar när det är smuts fingrar och dammigt. Städmani som jag har så försöker jag hålla snyggt runt omkring oss här hemma. Kanske inte det lättaste med 300 kvm. Men jag trivs bäst när det är snyggt och rent. Vem gör inte det?
Så jag brukar gå över ytorna lite snabbt med ett otroligt bra medel för rostfritt och metall, stål. Blir inga fläckar. Och väldigt smidigt att använda. Räcker med nån torkning. Klart.
Blanka ytor som barstolarna blir fläckiga snabbt. Men med steel finish blir alla ytor blanka och fina.
Så idag har jag haft lite damm torkande här hemma. Alla metall ytor skiner...
..rent och fint..
Ikväll blir det pepperstek med en stooor sallad till oss alla med Allt i. Solroskärnor, soltorkade tomater, stekt hallomi ost, gurka, rödlök, pesto, olika sallads sorter, advokado m.m. låter mumsigt va? Och hummus till. Så gott. Barnen vill gärna ha nån form av potatis. Så en liten gratäng blir det oxå.
Ha en fin fin fredag. Kram på Er.

5 kommentarer:

 1. Stackars dig...
  Vet hur det är att ha Meniers´syndrom,har själv haft det i snart 8 år....Tar musten ur en ibland !
  Du har ett underbart fint hem, tittar och njuter...:)
  Härlig helg, KRAMAR Cia:)

  SvaraRadera
 2. Men så fint du har det hemma!!!!!! wow! Och tack för tipset, var hittar man det någonstans? köpte ett medel för stål som inte alls var bra. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Kikar in för första gången:) Så fint hem ni har...jag har blivit följare...Så gott med en stor "matig" sallad och kött...Ha en fin kväll/ Maria<3

  SvaraRadera
 4. då blev det ännu finare hemma ..om nu det är möjligt ..*ler . Vad är det för sten ni har till köksbänk ? ...

  Ha en fin helg / Pernilla

  SvaraRadera
 5. Hej på Er . Jag tror att det finns på typ electro huset? Heter det så. Där spisar och köks grejer kan köpas.
  Vad kul att du hittat hit Maria. Ska gå in på din blogg nu.
  Per nolla det är kalksten från kinnekulle på köksön.
  Kram på er
  Eva

  SvaraRadera