Sidor

lördag 3 mars 2012

Sååå..

..trött. Sov till..gissa..?..11.30. Ja det är sant. Och ändå helt sjukt trött. Kort inlägg nu. Mår kass i örat och huvudet. Sprängs snart. Har slappat med ipaden i schäslongen. Vilat, lyssnat på Witney Y. Tidigare var vi på stan och tog en fika jag och mannen. Det gör vi nästan alltid på lördagarna numera. Mysigt. Och snart öppnar ute serveringarna. Kanon. Men jag gäspade, var yr, trött och kände hur pannan hände längre och längre ner så vi gick snart hem igen. Ska ta en troe comp, ändå som räddar min hårda hvudvärk.
Lite sommar bilder.
Våra tavlor köpta på Mio. Snäckor, sten. Sommar.
Och här stor sonens bild vid vårt sommar ställe några mil härifrån. Magisk bild. Så duktig fotograf. Vatten pölarna och skogen i svart vitt. Jag har låtit trycka upp på stor canvas tyg. Taget av min duktiga tonåring som snart fyller 18!!! Myndig..?! min lille plutt..stora plutt menar jag. Hihi. Tiden går så fort.

mina favvis smycken just nu. ringen med fyrklöver och nytt armband i kirurgisk! stål. Rostar ej och allergi fritt. Bra. Ringen likaså. Kanon. Har haft massor. Badat, tvättat m.m. med.
Mello ikväll. Kollar Ni? Puss

6 kommentarer:

 1. Ha, ha, ha....du vill veta exakt var jag bor. Men jag är ju hemlig....:) Jag tror inte vi bor jättenära varandra...Marks kommun, där håller jag till...

  Och ja, visst kollar jag mello. Ett måste tycker jag :)

  Kramar på dig! Och rackarns öra! Krya på dig!
  Kicki

  SvaraRadera
 2. Hej Eva...:)
  Hoppas du känner dig bättre....¨så jobbigt med denna yrsel..!!!
  Jag gjorde 2 inlägg i bloggen för ett tag sedan om min yrselsjukdom, sist jag blev liggandes,tror det var den 1/9 -11, och ett när det var någolunda över den 11/9...
  Jag fick sjukdomen för ca 8 år sedan, var sjukskriven en tid, men kunde börja jobba igen men jobbar numera bara halvtid.
  Jag är inte sjukskriven utan har valt att reducera ner min arbetstid.
  De riktiga anfallen gör mig helt utslagen ca 1 vecka när de kommer , och de brukar komma ca 2-4 ggr per år.
  Däremot är jag alltid mer el mindre yr, men lärt mig hantera det så jag klarar att arbeta, fast då i mindre tid....Är ibland hjälpt av åksjuketabletter, men de gör mig trött...:(
  När jag får anfallen finns ingen hjälp med medicin, bara att rida ut stormen, och jag vet hur du har det...För jag blir alltid lika rädd, orolig varje gång de kommer trots att jag haft det i alla dessa år...
  Däremot skall du undvika att få vatten in i öronen, som vid dusch o bad, kommer det in vatten i örat kan det framkalla ett anfall..!

  Tänker på dig...KRAM Cia:)

  SvaraRadera
 3. hihi ja det var länge du sov men jag förstår att det måste vara jobbigt med yrsel! själv ligger jag i soffan med en fruktansvärd huvudvärk, har blivit sjuk;( Så fint du har det! armbandet har jag också:)
  kram!

  SvaraRadera
 4. Grr vad jobbigt att var yr så där. Hoppas du mår bättre idag fina du!
  Kram CC

  SvaraRadera
 5. Hej Eva!
  Ser att du har ett likadant armband som jag haft ett par år. Edblad & co.
  Älskar det och skulle ha det så mycket oftare om det inte vore för att jag tappar det då och då. Har ex. fått krypa omkring på golvet vid kassorna på ICAMaxi... Livrädd att jag inte ska märka att det åker av och att jag ska förlora det. Har inte kommit på något bra sätt att säkra det snyggt (fula sätt kan jag komma på, som björntråd t.ex). Nån bra ide´?
  Helen

  SvaraRadera
 6. Hej brudar.
  Tack för era fina kommentarer.
  Anonym, nä jag har inte tappat det ännu...och jag hoppas verkligen det kommer att sitta på plats. Annars kan jag väl tänka mig att nån form av ståltråd kanske skulle funka. Om det inte river upp armen.
  Kram på er

  SvaraRadera