Sidor

måndag 19 mars 2012

Lite..

..dålig uppdatering här. Men nu är jag på plats igen framför datan. Denna stormiga måndag. Oj vad det viner utanför huset. Skakar i fönstren. Brr. Ska snart ta mig ut till matbutiken här precis brevid. Bra när man har nära till allt. Inte många meter. Då man hellre vill sitta inne... Kanske blåser bort. Hi tror inte det va..jag står stadigt på jorden.

En blomma på min lilla pall/bord i gjutjärn.


Vad är det som gör att man tycker det är så kul med skor, stövlar, känger?? Har plockat bort "lite" stövlar och vintriga skor idag. Och jag har så mycket utav allt!! Alltid varit extra förtjust i stövlar. Nu har jag iallafall plockat fram mina boots/känger. Mina gröna från Ecco matchar ju faktiskt till min gröna vår kappa från Tintin style. Oj så vårigt....

Det vill ju till att man använder allt man köper. Hur är det med er?? Köper ni mycket och hänger in?? Visst händer det att man hittar plagg och skor med prislappen kvar i garderoben efter en lång tid. Men jag försöker hänga i färg och sortera bort gammalt, vintrigt osv. Då har man bättre koll.

Igår var vi ett gäng i kompis Jessicas fina hus några mil från stan. Alltid kul att träffas. Mycket prat och skratt. Tack Jessica för god mat och fika. Nästa gång är det min tur.
Sötingen gullhunden Ebba ville givetvis vara med och prata tjej snack...på sitt sätt. Väldigt kelsjuk och "pussig". Så fin så. Voff.
Nu ut en kort sväng. Sov läänge idag så jag känner mig väldigt seg. Lite frisk storm-luft gör nog susen. Kramis.

3 kommentarer:

 1. Ja, idag får man verkligen hålla i hatten. Men solen skiner iallafall. Det är bra :) Hoppas din dag blir fin!
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Härligt att träffa goa vänner sådär! Jo jag sorterar efter färg, lägger ut på tradera om det inte blir använt på ett tag och sorterar bort vinter och sommar efter säsong. gjorde det i går med barnens kläder lite hoppfullt men de behövdes ta fram igen i morse:) kram

  SvaraRadera
 3. Men nu väntar nya varma ljusare tider.
  Kram

  SvaraRadera