Sidor

måndag 4 juli 2011

HEEEJ

..igen. det var länge sedan. Fick sån lust att skriva av mig lite. Det har ju hänt en del sen sist. Det har gått några månader. Vi får väl se om Ni är med mig fortfarande. Hoppas. Ge gärna ifrån er nån lte kommentar isåfall. Kul och veta.


Var ska jag börja..? Huset är helt klart nu. Vi har haft målaren det sista som fixat fönster och dörrar och allt trä. Underbart. ALLt är klart. Till och med lampor på balkongen där vi sitter jämt. Hmmhihi. Så mysigt.För nån vecka sen var vi utanför lilla Edet där stjärnorna på slottet spelades in. Så vackert. Kan rekomendera. Vi bodde på slottet, inte i anexen...tänker på solsidan när Fredde c/o hamna där. Ha. Vi bada badtunna precis som dom gjorde oxå. Men bara med ett par till. Mys mys. Åt gott och kopplade av.
Slottsrummen..utan spöken.

Handlat har jag givetvis gjort. Vore konstigt annars. Dagarnas inköp är en fin ask från Day Home.Och en vin kyl från samma ställe. Har trånat efter en länge. Nu när det var rea smällde jag till.

Snitt blommor köper jag fortfarande. Vill ha på flera ställen i huset. Tycker det är så fint och hemtrevligt.


Här hoppar det med bilder fram och tillbak. Nu huset igen. Lampor på plats på balkongen.
På denna bild har lamporna inte kommit upp än. Har införskaffat en palm som ska klara varma sommardagar och kalla kvällar.
Vår grann hund Ida ska givetvis få vara med på bild. Hon är mycket hos oss...framför allt när vi grillar. Man vet ju inte kan ju tappa en köttbit eller så..!!
Och här sitter jag mycket på mitt älskade kontor.

Som sagt här hoppar vi hej vilt bland bilderna. I maj var vi på spa i Larvik Norge. Farris bad. Åk dit. Super fint. Med mänder av olika bastuar, pooler och hur mycket annat som helst. Vi åt ute på kvällarna och bara koppla av...då med. Mysig liten stad vid vattnet.
Mannen i huset har nickat till i solen på vår balkong. Avkoppling.Annars då. Vardagsrummet ser ut som det gjort tidigare. Känner inte för att ändra på nåt..just nu.
Jaha och här sitter jag just nu och grejar på datan.Vår "borg". Vårt älskade lilla.! hus. Har blivit så fint. Vi är så nöjda.
Glas verandan har fått lite sommar växter. Har också köpt mörkröda stora pelagonier i fönstret längst bort. Och en tomatplanta som växer som sjuttton. Spännande och se om det ploppar upp några tomater.

The house.

Vi ses snart igen. Ha en härlig kväll på er. Kram


2 kommentarer:

  1. Jag hade sparat din blogg bland mina favoriter. Tycker du har bra smak och stil !! Behöver alltid inspiration, har dåligt med idéer själv !! Vårat hus är mindre, och vi renoverar ständigt men som tur är blir det mer och mer klart ! Hälsn Eva i Umeå

    SvaraRadera
  2. Vad kul att jag finns sparad. Hoopas du har det fint i norr. Ni brukar ju ha tur med vädret. Kram Eva

    SvaraRadera