Sidor

onsdag 20 juli 2011

Vilken..

..härlig dag. Underbart väder och vi har verkligen inte gjort mycket. Edvin var med kamrat i Gbg igår på Liseberg. När han kom hem tog jag och "lill" killen en sväng till närmsta Kinan och åt lunch. (Stor killen Erik ville hellre softa! hemma.) Lill kille och lill... Se, vi är snart lika långa. Otroligt, mammas lille plutt. Underbara fina barn man har. Älskar Er så mycket. Och imorgon den 21 juli fyller


Erik 17 år. Himmel vad tiden går. Minns det som igår...Nu hade man ONT vid denna tid för 17 år sedan. Aj Suck. Men vad bra det blev. En härlig fin kille. Han kom 00.03 över midnatt 21 juli 1994. Med Edvin blev det planerat kejsarsnitt -99...perfekt. Som dag och natt.Edvin gick hem och jag strosa i stan gjorde lite ärenden. Hem igen och tillbaka till stan..Åh vad jag älskar att bo i centrum. Närheten till Allt. Men ändå lungt på vår gata. Några promenader fram och tillbaka ifall man kommer på nåt..Inga avstånd alls. Jag är en riktig stads männinska.
Glasögon Armani, omlott tröja från hunkydory.
Nytt halsband dagen till ära. Köpt på La Rami.Gillar vår allé fram till vårt hus. så vackert. Till vänster ser Ni vårt hus.Den lilla söta parken vi allén. Med fontän.

Kvälls solen lyser upp vårt hus. Solen håller sig kvar länge på balkongen.
Våra växter trivs bra på trappan...Kommer inte ihåg namnet. Men gröna och fina är dom.
Vi ses.

2 kommentarer:

 1. Tiden går alldeles för snabbt,....saknade länge barnen när de flyttade hemifrån,fast jag har ju tur, de bor i närheten,så de kommer och hälsar på ofta...häääärligt!:)

  Ni bor ju så härligt, huset ser så fint ut, och det är ju skönt med närheten till centrum...:)
  Här hemma är det nu festival....Östersjöfestivalen, full rulle i staden dygnet runt....Fast denna "tanten" börjar bli gammal och håller sig hemomkring...hihi....Men jag hör festen och musiken här hemma, bor ett par km från centrum...:)

  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera
 2. Ja det är härligt med ens barn i alla åldrar, Gulligt o mys när de är små, och sen kompis bus och roligt när de blir äldre. Vi har verkligen det så roligt tillsammans med killarna. Och vi talar om det för dom flera gånger om dagen, säker för mycket..att vi älskar dom och gillar att kramas, viktigt. Våra ögonstenar, vårt allt. Dom ska alltid få känna sig alskade av mamsingen och papsingen.

  SvaraRadera