Sidor

tisdag 10 januari 2012

Men..

..hej igen. Jag igen. Måste bara få visa lite mer bilder. Sitter i min "ensamhet". Mannen jobbar sent. Barnen grejar med sitt och jag lyssnar på favvisen Amy W. Bara kände så för att dela med mig mer av mina dagar och denna dag idag. Så om Ni vill..


I London. Alla..jag menar alla dörrar är målade svarta. Snyggt men..mm ska väl vara så. Svarta dörrar och svart smide staket. Snyggt.
Här sprang jag på Jim Carry...trevlig prick!!! och snygg.. Åh så kul det var på Madame Tussouds. Här pratar!! Robin Williams med Edvin. Såå likt.
"Snygging där"...ser Edvin ut o tänka när han ser Rihanna. Eller vad tycker Ni?

Mycket på Edvin som än så länge vill vara med på foto. Här med Mamms och papps "idol" Freddy M. Kolla tänderna. Såå likt. Kusligt.


Å tänk att självaste Obama tog emot oss. Lovely man you know...Stilig. Han verkar glad..hihi!!


Utanför Harrods..Mängder med London Cabs. Söta små bilar.


Ja...det är faktiskt jag..jisus. Inte många kort togs på mamsingen. Förstår varför!!UhhSå härliga London pubar. Rökfria..perfekt. Hatar rökiga pubar. Mysigt.


Suddigt, men än dock. Såå härlig parfym Marc Jacobs. Köpte ett pack med parfym och dusch cream och body lotion på flygplasen..nån av dem!! Flög ju 4 gånger...jag som är så j-ä flyg rädd. Underbart god parfym. Den med vit blomma. Love.


Äkta Missioni handdukar. Tänk va att jag "äntligen "skaffat dessa dyrbarheter. Vågar man torka med med dem tro....?? Får väl hänga upp par Ikea brevid..


Så här det det ut nu ikväll när jag sitter här och tar det soft. Vita tulpisar..vårigt, och vintrigt..vilket man vill.


Inte mycket jag köpte på Harrods kan jag säga. Ja en del underkläder och Bh..Men jag skulle nog ha provat denna bh innan...eller är de väldigt småbystiga dessa engelskor??. Jag har små tuttar.men bh:n var..liten. Får gå ner i vikt helt enkelt. Har ökat lite i vikt. jag äter inte alls mycket...men nu i dagarna fick jag veta att min ämnesomsättning ligger fel. Har opererat bort sköldskörten sen 5 år tillbaka. Har ingen kvar. Men nu verkar det som jag låg för lågt...! Då går man lätt upp i vikt..kan göra..oftast. Shit. Åh det klart att tuttarna blir större..Neeeejjj. Vill inte. Trivs med små. Meeen köpte oxå Självklart doftljus. Hel hel avdelning med masssooor av doftisar. Aldrig sett så mycket. Alla buga och bocka när man gick in. Kände mig som en kunglighet eller nåt.


Köpte detta helt underbara ljus med mycket doft från Archipelago. Papaya, mango och pomegrante..står det. Jag lovar det Doftar i Heeela huset. Ska absolut försöka hitta det på nätet och köpa. Kanon. Fanns givetvis i massor av dofter. Och är det nåt jag kan så är det doftljus....


Nu är mina fina amaryllsar utslagna. Sista av julen.


Kvälls vy.


Köpte flera av Days vaser på Köpenhamns flygplats.


Och min/vår...fina kudde från självaste Missioni. Är man kudd tokig så är man. Love.


http://mylovelythings.blogspot.com/ Psss Gå in här på dennna mysiga blogg och tävla om en fin sjal.


Natti natti

5 kommentarer:

 1. Hej!!! Fina bilder! Längesedan jag var i London men det är snart dags för ett nytt besök! Köpenhamns flygplats gillar jag också, där finns mycket fint att spendera pengar på! Ha det bra!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Eva,
  Roligt att få se bilder från er Englandsresa. Tycker det var så modigt av dig att våga flyga så mycket trots din flygrädsla.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Ja oj vad mycket fint på flygplatsen. Nu när jag "våga" flyga igen prata vi om en resa till våren till romantiska Paris.
  Tack Carina..visst var jag modig.
  Kram

  SvaraRadera
 4. http://www.kostdoktorn.se/sotsug-magsvullnad-och-viktproblem-forsvann-med-lchf/

  Läste nånstans om dina magproblem, skickar länken ovan som jag hittade hos kostdoktorn.se
  LCHF har hjälpt mig massor. Men det hjälper inte att "försöka" undvika kolhydrater, man får allt lägga manken till om man vill mån bra och för mig funkar det om jag håller mig till ca 25 gr kolisar/per dag.
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 5. Tack Maria för ditt tips. Ska genast läsa din länk.
  Tusen tack
  Kram

  SvaraRadera