Sidor

torsdag 12 januari 2012

Usch...

..mådde så dåligt igår. Menieres hela långa dagen. Kass. Trött, sov mest. Idag känns det bättre. Hämtat medicin igen...springer där jämt. Fått veta att min ämnesomsättning låg alldeles för lågt. Inte undra på att man inte mår bra då. Herre gud är det inte det ena så är det det andra. Nu får det vara nog med sjukdomar. Fick iallafall höja dosen. Operera bort hela skölskörteln för ca 6 år sen. Doseringen har varit bra men antagligen kan den väl ändras efter hand. Mitt medicinskåp liknar ett helt apotek här hemma. Ha, gäller att ha koll på alla tabletter man proppar i sig. Nåväl. Inget mer sjukdoms prat mer.

Ska slappa med en lätt dagens lunch/middag då jag slarvat med maten under dagen. Är tokig i advokado. Så advokado med nya Allt i Hemmet...skön musik..


..en stor kopp te och bär med keso och grekisk yogurt. Mättar lagom. Brukar handla fryst frukt i lösvikt. Finns på Coop bla. Fräscht och roligt att blanda god frukt. Ungarna tycker det är gott oxå tillsammans med keso eller fil/yogurt. Känns nyttigt. Lite senare gör vi nog en lax sallad med tomater, ost m.m.

Kram så länge så hörs vi snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar