Sidor

tisdag 25 september 2012

Hur..

..dum får man vara så man faller för grupp trycket!!?? Som precis jag gjort nu.
Gick till stan, skulle till Apoteket först faktiskt!!, och eftersom Lindex ligger bredvid så var jag ju självklart kl 10 nästan en av de första i butiken. Folk var som tokar, roffa åt sig. Och jag tog tunikan jag kollat in lite på. Sagt och gjort. Köpte den och en neccisär, som är okey för dom går åt. Blir fula efter ett tag.
Hann inte utanför dörren då jag genast ångra mig. La upp den här hemma och bara fundera.... hur tänkte jag här?!? När ska jag ha den?? Varför?
Tur så är det öppet köp. När jag gick ur butiken var den redan slut på klädstället. Skit, folk är som tokar, inkluderat mig då?! Hihi.
Jag har klänningar, tunikor.. kläder så nu får det vara nog.. för ett tag. Köpte en fin tunika/klänning i ull blandning från Provrummet nyss och en annan från by Timo... mm mm.
Lägger hellre pengar på inredning. Ny lampa som är beställd, tavlor.. och annat som jag vill ha.
Så missoni tunikan åker bums tillbaka imorgon. (Om inte nån här vill ha den. Maila isåfall.)
Inga mer förhastade köp. Eva skärpning...!!!😄😄😄😄

10 kommentarer:

 1. Snygg är den, men ibland går det onekligen för fort :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jamen varför gör man så där??? känner igen mig precis :) Men den är snygg..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är precis som du! Tur jag sob idag så jag inte kunde hänga på låset!
  Prova den så får vi se hur du ser ut i den!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen snygg och plaggen från Timo ser underbar ut, kram

  SvaraRadera
 5. Ha, ha var på Lindex i dag, men ikke for å kjøpe noe fra Missoni. Det hadde vært vill tilstander der, kunne ekspeditrisen fortelle. Jeg endte likevel opp med å kjøpe et mobil-etui og en liten pengeveske i skinn. Gult og litt terracotta-farver. Faktisk ganske kule. :o)
  Det er jo lett å bli revet med når det er en kjent designer som dette, og vi ender lett opp med å bli overbevist om at det er noe vi behøver - noe som ikke stemmer. ;o)
  Akkurat nå er min mann på forretningsreise i USA, og han ringte i dag og spurte om det var noe jeg ville at han skulle kjøpe til meg. "Nei", sa jeg. "What???", sa han!! Det var han ikke vant med Ha, ha!! Det kan faktisk være litt deilig å si nei i blant. :o)

  Ønsker deg en deilig kveld! Her skal jeg høre datteren på 13 til spanskprøve i morgen. Så blir det vel Gray's Anatomy. Har dere den serien i Sverige?

  Klem,
  Anette Willemine

  SvaraRadera
 6. Dottern praktiserar 3v på Lindex genom skolan....hon sa att det var ca 40 pers i kö utanför idag strax innan de öppnade pga Missoni-kollektionen...hade ingen aaaning om detta om inte dottern sagt något...själv jobbade jag länge idag:)Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Jag har redan tröttnat på det där mönstret genom all jäkla reklam på Tvn, du gör rätt i att lämna tillbaka den, tror du tröttnar på den.

  annamaria

  SvaraRadera
 8. Men du hann!!! :-D

  Jag skulle sälja den på Tradera...du kan lätt få ut det dubbla för den, så tänker jag! :-D

  Och för DE pengarna kan du köpa inredning. Ta-daaa! :-D

  SvaraRadera
 9. Men jag håller med om en del andra här.. Man tröttnar på mönstret och ll denna reklam urk.
  Kram på er

  SvaraRadera