Sidor

lördag 22 september 2012

Lördag..

eftermiddag. Sov som alltid väääldigt länge. Faktiskt till halv 11. Brum i örat..men annars ganska okey.
Just nu regn dugg ute. Bara att mysa och hålla sig inne.
Har en stor hög med tidningar jag inte gått igenom.
Mr. i huset ska laga lax i ugn idag med hemlagat mos.. tror jag. Perfekt när han håller i helg maten, alltid. Han tycker det är så kul att kocka. Inte mig emot. Börjar bli riktig bortskämd.
Lite dagens bilder andas höst.
Vad tycker ni om mina nya gardiner i fönstret?? Ha, nä ett blind fönster. Tjusiga spets gardiner. Det var så de gjorde förr. 2 sånna fönster har vi. Ser riktigt verklighets trogna ut. Dock ej min stil av gardin. Kanske ska måla på en hiss gardin i vitt istället. Hihi. Lite modernt så där..
Våran jätte hög av tegelsten i trädgården. Tänk göra nåt kul med dom så småningom. Vad? Förslag?
Nått utomhus kök med eldstad?
Kistan från 1700 talet tog jag från sommar stället igår. Min farmors farmor tror jag det var, ägde den en gång. Många generationer. Nu i min ägo. Häftigt. Och så otroligt fin. I den låg mina dockor som jag lekt med.
Om ni visste vad gamla grejer som finns här i vårt hus, i uthuset. Som jag skrivit om tidigare.
Man undrar vad allt varit med om.. För över 125 år sen. Tänk om man kunde se tillbaka i tiden. Allen till vårt hus på vänster sida.
Här gick de omkring i sina långa kjolar och fina hattar och titulerade varan direktörskan och baron och allt vad det var. Lyfte på sina hattar och sa godag...frun.
Men nu 2012. Äntligen har tv apparaterna kommit igång igen. Alla kanaler är uppe och rullar. Sicken tur. Helgen är räddad.. Hihi.❤❤❤

2 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!
  Vad kul att ha ett sånt arvegods som kistan.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja men visst. Så gammal som 1745 dessutom.
  Kran på dig Suss

  SvaraRadera