Sidor

måndag 30 juli 2012

Dagens..

...bilder. Nya klänningar från Brantimg och Rabens saloner. Fyndade på resan. Passande till hösten till boots och stövlar. Perfekt. Jag är en klänning tjej. Och favoriterna är nu dessa märken och självklart Hunky Dory. Love. Så läckra kläder. Har ni kollat in höstens fina plagg från dessa märken?
Mumma...
Vi åkte förbi Freeport utanför Kungsbacka när vi åkte hem igår. Oj så mycket grejer. Snygga butiker. Fanns mängder med fynd. Inredning och kläder. Har ni inte varit där så åk dit en sväng. Outlet. Bra priser i alla butiker. Inga köer. Perfekt. Jag handla en fin Fatboy lampa. Fin till balkongen. Lyser i 2 lägen. Uppladdningsbar. Till outlet pris. Hur bra kan det bli?! Älskar att fynda. Så kul det är att handla.. om man blir nöjd. Klänningarna är jätte fina på. Dessutom behöver dom inte strykas. Ska vara lite skrynkliga. Perfekt för mig som inte gillar att stryka. Kraaam och pööösss
Nu kött gryta med kantareller.

3 kommentarer:

 1. Visst är Freeport fantastiskt :) Jag är kjol tjej o hittade jättefin o precis minstilkjol o mycket annat också, Kommer åka dit lite då o då, har ju inte så förfärligt långt dit från mitt jobb. Riktigt snygga klänningar du köpt.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Min dotter var också där igår efmiddag hon shoppade tre Filippa K klänningar!
  Vill också dit och fynda!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Var hittade du rabenstunikan? Den är jättefin! Kram Nilla

  SvaraRadera