Sidor

fredag 20 juli 2012

Varit..

...i söta fina Hjo under dagen. "Hälsat" på vårt sommar hus som nu är till försäljning. Suck bu..men ändå skönt. Har faktiskt ingen direkt längtan dit nu. Vill bara få det sålt.
Men Hjo med sina charmiga hus, vattnet små butikerna. Och Hamn krogen med lovely fisk. Nu mätta oc belåtna hemma igen. Sitter nu på en ganska så kall balkong. Får snart hämta en filt.. eller gå in. Vaaar är sommaren??? Hos Er kanske?
Imorgon.. en stoor dag. Då fyller vår Erik hela 18 år. Otroligt vad tiden går. För 18 år sen nu hade jag minsann inte så soft och skönt som nu.. Skit o nej. Han ville inte ut alls. Långdragen förlossning. Efter tång!!! och sugklocka !!?! så kom han vår älskade fina underbara Erik. Vi älskar dig sååå mycket. Världens finaste storebror också. Puss

3 kommentarer:

 1. Grattis till 18 åringen! Jättefina skor! Kan tänka mig att det är svårt att få tid även för ett sommarhus. Vi har velat i 16 år men nu när vi är i Italien vill vi inte ha sommarhus längre haha.
  kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att sälja sommarhuset men det är klart att det är svårt att hinna med två hem! Jag vill gärna ha ett sommarhus vid vatten men inte för långt hemifrån men just nu har vi inte ekonomi till det så vi får vänta...
  Fina bilder du visar!

  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att göra sig av med sommarhuset! Tycker jag som inget har ha ha! Grattis till 18 åringen! kram helena

  SvaraRadera