Sidor

torsdag 8 september 2011

Härliga..

..dagar i Stockholm. Vi har varit på en liten tripp till huvudstaden.Vi låg på Sas Radisson Strand. I ett favoritrum. Två fina fönster med fantastisk vy från vårt rum. Fint va? Man kan ligga i sängen och se ut över vattnet där tex Vaxholmbåtarna står och mot Strandvägen.


Vädret var underbart denna dag. Kort taget från våra fönster.

Och medans mannen var på möten så passa jag ju på att gå på stan...!
Man får inte vara dum.
Jag kan gå och strosa hur länge som helst om jag mår bra.

Det finns verkligen så många fina butiker. Inredning och kläder. Givetvis Mathilde. Där hittar man alltid nåt. I den större butiken som ligger vid NK huset köpte jag en urfin jeans blus från Hunkydory. Svarta läder stövlar i blank skinn fick följa hem till mig oxå...m.m


Trevlig butik LexingtonÄnnu en mysig inredningsbutik på Birger Jarlsgatan Sia. Finns sååå mycket snyggt.Från Sia. Lamporna var så läckra. Vill ha..

En paus på uteserveringen på Hotell Diplomat i solskenet. Rakt mittemot ligger vårt hotell.Och här sitter jag med min Odd Molly klännning jag köpte sist för nån vecka sen på Mathilde och sköna stövlar från samma ställe av märket Fiorentiner baker......och myser med en kopp kaffe. Kan det bli bättre? Näe jag tror inte det. Det här är livet.Senare nästa dag var det lunch dax på mysiga Grodan vid Stureplan. En gullig groda på glaset och servetten. Så har tar man inte miste över var man är. Efter lunchen här var jag på väg tillbaka till hotellet då jag träffade en mycket trevlig Bert Carlsson som kom fram och spontan krama mig. Heej! Brevid stog Charlotte Perelli, och ett filmteam. Dom hade tydligen gjort nåt reklam inslag på Sturehov. Hur han känner igen mig? Min man har vid några tillfällen jobbat med Bert. Men kul med en kram från Berttan..det trodde man inte. Så jag blev rätt snopen kan jag säga...Lite utav det jag shoppade. Mina stövlar och jeans skjorta. Läcker och kvinnlig med volang ner. Längre i bak. Så fin.Nu ska jag koppla av känner mig inte så bra. Trött.


KramInga kommentarer:

Skicka en kommentar