Sidor

fredag 23 september 2011

Hej..

..på er. Hej på dig fredag. Hej helgen..välkommen..tillbaka. Är en trött bloggerska idag. Har ni nåt bra tips på hur man blir piggelin?? Nån bra hälsotablett eller nåt liknande. Jag är alltid lite extra trött pga medicinerna jag knaprar i mig dagligen. Jag försöker röra på mig. Går till gymmet eller ute och går. Kanske inte tillräckligt ofta men ändå. Igår somna jag medans jag läste Sköna Hem. Lampan tänd och tidningen på magen. Mannen kom upp senare fick släcka. Hihi. Jag var helt utslagen kommer inte ihåg nåt. Dessutom snarkar jag!!...påstår han. Och ja..jag är nog villig att hålla med efter att han spelat in! mitt snark en natt. Haha Jösses vad jag skratta. Lät som hel karl. Och jag som alltid klagat på att han snarkar. Ska nog inte göra det nåt mer.

Fredagens färska blommor består av nejlikor som jag tycker är väldigt enkla och fina. Ingen begravningsblomma. Nejnej. Jag gillar den skarpt.


Jag blir så glad av färg..till viss del. Älskar mina Teheran kuddar från Svenkt Tenn och min fina röd elefant kudde därifrån. Här kan man plocka upp vilken färg som helst från kuddarna. Rosa blommor, gröna ljus osv.Annat färgglatt..våra tavlor vi tidigare hade på kontoret har jag ställt på golvet mot väggen i tv rummet brevid mina betong krukor. Fägerna värmer och gör rummet ombonat. Jag kan verkligen inte med alla dessa vit-svarta bloggar många många har nu. Säger inga namn..men ni som vet vet. Dom har exakt samma stil. Vit målat överallt..vilket är snyggt..men allt, möbler, tavlor, gardiner, tyger m.m. går i vitt. Urk. Och sen ska då alla dessa ha allt från DayHome. Dom kräsligt fula text kuddarna därifrån, eller grejer från TineKHome. Samma stil. Samma samma. Gäller Shabby stilen oxå..Usch vad gräsligt. Pluttinuttigt med rosetter och prylar överallt. Allt i....VITT. Herre Gud. Ja nu är jag kanske elak. Alla får väl ha sin stil självklart. Men jag vill och försöker ha min/vår egna stil. Visst är det klassiskt modernt hemma hos oss. Men vi blandar. Och framför allt lägger in färg här och var. Målade tavlor, orientaliska mattor..osv. Jag tycker verkligen att det blir så ombonat och varmt och framför allt snyggt. Min åsikt. Kram.


2 kommentarer:

  1. Hej Eva! När det gäller inredning håller jag med dig!!! Det gulliga är heller inte min stil! Jag tycker om gamla möbler men då åt det mer antika hållet, inte shabby chic. Dessutom är orientaliska mattor underbara, mjuka och varma. Svenskt tenn är också en stor favorit. Vi har en mönstrad kretong soffa som tyvärr börjar bli sliten och snart behöver nytt tyg... Vet inte om vi ska ha en enfärgad fullproppad med svenskt tenn kuddar eller mönstrad igen. Ja smaken är ju olika men huvudsaken är väl att man hittar en stil som passar en själv! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Absolut. Huvudsaken man trivs. Och smaken är absolut som baken. Ha en trevlig helg du med
    Mvh Eva

    SvaraRadera