Sidor

tisdag 6 december 2011

Äntligen..

..lite vitt på marken. Mysigt. Det räcker...bara lite snö. Jag är nöjd. Jul stämningen är på topp och jag mår bra idag. Då njuter jag. Har tänt ljus överallt som vanligt denna vintriga kväll. Väntar på att mannen ska komma hem snart. Det blir ibland långa dagar när man är hemma på heltid som jag är nu. Men jag har och göra för det mesta..i min takt. Skönt. Inget stress, och framför allt vid denna tid. Kan handla när jag vill och tycker. Imorgon ska jag slå in paket. Älskar att pyssla med papper och lackar alltid paketen...Ni ska få se imorgon.

Så detta underbart härliga gamla hus från Danmark. Byggt 1850. Finns på Bo Bedre. Dansk sida förstårs..vad annars.

Denna bild får mig att tänka på att snart är det dags för att köpa misteln. Har alltid det. Så fint. Dessutom får man ju pussas massor..bra va?


Gillar gröna kransar med svart band...eller vita band. Ska absolut köpa fler hemma här och sätta upp på några kakelugnar.

Vov vilket ..slott. Mäktigt värre.

Sååå stort badrum. Helt underbart med allt det vita och den stora spegeln.Här skulle jag lätt kunna sova gott. Så snyggt. Enkelt rent. Me like.

Och jätte granen i vardagsrummet. Fint med allt trä, brunt. Sen är jag väldigt förtjust i stora platsbyggda bokhyllor. Lik våran öppna spis här hemma.


Vilken krona i taket...

Lite rött hör ju julen till. Orientaliska mattan..amarylisen. Fint att blanda nytt och gammalt.

Ha en fin fin kväll så ses vi imorgon igen.

2 kommentarer:

  1. ....att de alltid får till det så fint....ler ...fast å ´andra sidan har man råd med ett så nt vackert stort hus så har man nog råd att köpa precis der man vill ha ( och så lite tidningstyling på det ) ...

    Ha en fin kväll.

    SvaraRadera
  2. Ja så är det nog. Stort hus..mycket pengar?!. Men håll med om att det är snyggt.
    Kram

    SvaraRadera