Sidor

torsdag 8 december 2011

Har funderingar..

på att ta fram en gammal dörr...vilket vi har många av i förrådet och använda som gavel. Kolla denna fin fina blogg. Snyggt. Klicka här Maritas vita skrin. Eller bara fixa till lite..eller inte alls. Pusta till lite..eller måla i svart, grått..Min smarta man som faktiskt ! har ett inrednings intresse sa nåt mycket smart igår då vi kolla på Bonde söker fru. -Varför inte ta in en av de stora trälådorna och använda som bord?? Ett av paren hade det om Ni kommer ihåg. Så enkelt och så snyggt. Ska ta mig en titt imorgon. Annars får vi väl sälja det vi har i förråden.Låna denna bild från bloggen Kjerstislykke. Sagolikt fint.
En annan fin bild. Åh va mycket snyggt det finns att titta på. Och vilka ur läckra bloggar. Med fina bilder och allt. Önskar att jag kunde fixa till det lite extra med ramar och annat fint på min lilla bloggen. Men nähä jag fattar inte hur man gör. Kanske är lätt som en plätt..ska kolla och höra mig för om det är nån som kan lära mig.Just nu sitter jag och hör julmusik. Bing C c/o. Härligt. Gillar det lite gamla jazziga. Annars tycker jag helt klart bästa julmusiken sjöngs av Micheal Bubblé..stavas det så? Helt klart bäst.
Har Ni mycket att göra annars där ute?? Julstress? Idag kom vi på hur vi ska lösa allt på Julafton med släkten. Vi är alltid hos min mans föräldrar först och sen mina senare på dagen. Men detta år ska vi vara lite "crazy" och vända på det...aldrig hänt tidigare. Sen tycker vi det är så skönt och komma hem i tid till vårt hem...till oss. Barnen och vi vill njuta av vår gran, lite glögg och mys framför vår brasa innan man går och lägger sig. Kanske ska gå på Midnattsmässa? Vi har stans stora kyrka alldeles brevid oss. Väldigt högtidligt men fina julsånger...Nåt att fundera på. Om jag nu orkar och mår bra. Allt hänger på det. Usch jag ryser..för 1 år sedan vid denna tid nu så var jag sååå dålig. I 3 veckor nästan. Liggande mest..brr. Mardröm.
Men men nu är nu och ja..imorgon ska jag börja slå in paket. Jag stressar Inte. Det får ta den tid det tar.
Kram på Er.

4 kommentarer:

 1. Åh så fint med en gammal dörr som sänggavel, kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Vad kul att Du tittar in här. Trevlig helg du oxå. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Inget jättejobb om du har dörren att prova hur det blir. Jag är också sugen på den lösningen, så fint och så enkelt!
  Själv ska jag ut och skotta bort 20 cm blötsnö som kommit under natten. Behöver ingen extra träning denna helg!
  Ha det bra
  Helen

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra motion..hih.
  Ja jag ska verkligen kolla de här med våra gamla dörrar.
  Mvh Eva

  SvaraRadera