Sidor

lördag 3 december 2011

Lördag..

...regn ute ingen snö. Vid denna tid förra året hade vi så mycket snö. Lite puder, nån cm kan komma men det klart kommer det massor blir det genast väldigt jobbigt och bökigt. Skottning, bilar som ska sopas, halt osv.


Idag är jag piggare. Ikväll får vi gäster. Ska göra en smarrig fisk soppa med saffran. Och till det färskt bondbröd och små ostar. Blir säker gott. Som för drink gör vi får favorit vinter drink med kanel..mmm gott.


Var i Göteborg för att hämta upp mannen som kom från långresa igen. Åkte ner i skaplig tid för att njuta av underbara fina Hotell Avalon. Började med en lunch på hotellet. Lammfärsbiffar med potatis puré och lingon. Och tratt kantareller. Att mat kan vara så gott.

Jag älskar verkligen Avalon. Ni som läst bloggen tidigare vet. Ur snygg design. Allt...

Kaklet liknar vårt...Vi fick iden härifrån till vår nisch i badrummet.Badkar i rummet. Alla superior rum har fransk balkong ut mot saluhallen. Jag tycker det är viktigt när man ligger på hotell att man kan öppna fönstren ordentligt. Gillar inte när det är instängt.
Kvälls vy. Ett regning Göteborg.Ett bad och hopp i badrocken och tofflor.


Ha en fin lördag. Kram

2 kommentarer:

  1. Håller med! Avalon är outstanding! Har jag berättat att det är maken här som är skapare av det mesta som är i trä på hotellet? Har jag säkert för jag brukar skryta om det :) Kramar Kicki

    SvaraRadera
  2. Oj då får du hälsa och berätta att det ser fantastiskt snyggt ut. Bra smak.
    Kram

    SvaraRadera