Sidor

fredag 30 december 2011

Tja..

..läget? Jag mår ok. Äter starka tabletter och känner mig ändå rätt bra just nu. Idag har jag och L varit på staden och gjort lite ärenden. Lite klappar som skulle bytas bla. Tog en laté på ett café med några vänner. Lugnt och skönt. Och tänk imorgon nyårsafton. För oss blir det en väldigt lugn afton. Med några vänner. Men frågan är om jag ens orkar att vara uppe till 12 slaget. Tveksamt.

Vet ni vad jag vill ha? I vardagsrummet, där vi nu har howard fåtöljen som igentligen står i hallen...där granen nu står, där vill jag ha en fladdermus fåtölj i svart. Jag har inte suttit i nån. Frågan är om dom är sköna? Jag tycker verkligen att modellen är så tuff. Svårt annars och veta vad för modell av fåtölj vi ska ha där. Men jag tror en fladdermus/butterfly stol skulle passa bra. Jag vill blanda modernt klassiskt. Vad tycker ni? Det är så svårt...nån som har annat förslag på skön stol/fåtölj?

Mannen lagar entrecote, sallad och ris. Mumsigt. Hungrig.

Ha en kanon fin kväll så hörs vi snart igen. Kram på Er.4 kommentarer:

 1. Är lite skeptisk om du menar vardagsrummet med den gråa soffan och Olby soffbordet fast man måste prova och se. Själv brukar jag först låna möbler från butiker och se på plats för allt ser helt annorlunda ut i verkligheten än när man (i alla fall jag) bara tänker tanken i huvudet. /Kristina

  SvaraRadera
 2. Snygg är den!

  Önskar dig ett gott nytt 2012!

  SvaraRadera
 3. Fåtöljen är snygg utan tveckan men jag är osäker på ens placering. /Kristina

  SvaraRadera
 4. Hej! Håller faktiskt med Kristina! Tror inte att du ska satsa på den MEN det är ditt hem och du som bestämmer! Tycker att det är fint som du har det nu!!! Hoppas att allt blir bra med dig! Du har en trevlig blogg och ett fantastiskt hem! Kram och Gott Nytt År!!!

  SvaraRadera