Sidor

fredag 17 februari 2012

I familjen..

..är vi fortsatt sjuka. Vi..mannen mest..och det är såå synd om honom. Känner ni igen Er? Är era karlar oxå vädigt dåliga och extra synd om när dom är sjuka? Konstigt.
Jag har faktiskt varit extremt trött, ont i huvudet..osv jag med. Har iallafall varit ute och gått i det enormt fina vår vädret idag. Nästan så att man hade lust att sätta sig vid nån sol vägg och njuta av vårsolen.

Hitta denna fina lägenhet på nätet Alvhem. Snyggt. Jag tycker det är så kul att spana in och hus och lägenhets sidor. Hemnet osv.


Stilrent och super fint. Men ändå hemtrevligt och varmt.

Underbart fina trägolv överallt. Helt i min stil. Och denna fina ljusblåa tapet. Så läckert till vitt och svart. Är lite trött på dom här stolarna dock.

Den bruna skinn fåtöljen...

Spegeldörrar..


Ha en mysig fredag.

6 kommentarer:

 1. men så lustigt, jag satt nyss och tittade på detta hem så ser jag bilderna hos dig nu:) väldigt fint iaf:) kram!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är dom. Ha det fint kram

  SvaraRadera
 3. Synd om dej som har tre män i huset, själv har jag ju lillasyster som kan bita ihop och fungera trots lite snuva;) De andra två (mannen och tonårssonen) viker ihop sig för minsta lilla och man får fungera både som apotekare och sjuksyster. Ja, ja, lite underhållande är det ju också, men bara korta stunder..
  Känner ett sug efter blågrått i mitt hem när jag ser de fina bilderna. Det var inte i går, överdoserade på blått, kan det varit i början på 90-talet, men nu kommer det smygande igen.
  Ha det bra!
  Helen

  SvaraRadera
 4. Underbart hem! :)

  Ha en skön söndag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Otorligt snyggt hem, även om jag också är lite trött på de stolarna. Överallt ser man dem. De är ju snygga, det är inte det....

  Känner igen bräckligheten hos mannen. Lite provocerande om man frågar mig :)
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh ja jag vill ha just blått. 90 tal men allt kommer tillbaka. Så kul att ni känner igen er hemma hos er när Mr i huset är sjuk.
  Kram Eva

  SvaraRadera