Sidor

måndag 13 februari 2012

Sportlov..

..för barnen här hemma. Vad gör Ni på lovet? Ute i backen..som denna hurtiga bastanta man kanske..??? Ser kallt ut. Hihi.


Lill sonen testa sina skidor och och pjäxor idag. Vuxit massor sen förra året. Tvungen att lämna in. Nya pjäxor har fixats, ändring av vikt och längd. Han har vuxit så det knakar. Från sko storlek 39 förra året till 42! i år. Och flera cm på längden. Han är några cm längre än mig nu. Och jag är 1,63. Äldre sonen är 1,80. Stora killar man har. Inte länge sen de var småttingar som tullta omkring med napp i mun. Som igår...fast det var ett tag sen.
Ses snart igen.

6 kommentarer:

 1. hihi snygg bild:) vi har sportlov om två veckor och detta lov blir de yngsta bara lediga halva veckan.vi är lika långa du och jag:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fantastisk bild! Han landar mjukt hur han än bär sig åt, skulle man kunna säga :)

  Vi har inga särskilda planer för lovet. Något badhusbesök skulle det kunna bli. Skidor och fjällen brukar vi undvika på sportlovet, eftersom det är sådana köer då.

  Kramar till dig
  Kicki

  SvaraRadera
 3. Hej! Vi har talats vid innan ang yrsel.. Minns du? Hur mår du? Mvh Jennifer

  SvaraRadera
 4. Ja han landar nog mjukt. hi. Ja hej Jennifer. Kommer ihåg dig. Jag mår från och till. Har haft ett ganska jobbigt år faktiskt. Du själv då??
  kramis

  SvaraRadera
 5. Hej Eva!
  Jag mår ok tack. Daglig yrsel som jag vant mig vid men inga jätteanfall. Vilken medicin tar du? Jag tar Betaserc.Om du inte testat det så testa:) Kram

  SvaraRadera
 6. Just det. Tack för att du gillar mina grejjor:) Allt finns i min (ngt enkla) webshop:) Välkommen
  http://www.vackertivitt.webshoponline.se/heminredning.aspx

  Kram Jennifer

  SvaraRadera