Sidor

måndag 27 februari 2012

Nej..

..inte mer snö. Usch. Vad tråkigt. När det Varit så vårigt ute nu i några dagar. Men det försvinner väl snrart. Jag tröstar mig med lite gubbar i rif skålen. Inte som svenska sööta gubbar. Utan mer som utländska suuura gubbar. Men rätt goda ändå. Man tager vad man haver."Vår" söta goa golden Ida har varit inne flera gånger under helgen. Hon är så himla go. Hon vet att hos oss vankas det korv eller en bit skinka. Och på sommaren ligger hon alltid vid vår grill och kollar om grillmästaren L i huset råkar eventuellt tappa nån liten köttbit eller nåt. Ja vi är så glada och fästa över "vår" söta snälla grann hund. Här tackar hon med tassen så fort hon fått nåt. Hon tackar t.o.m. innan hon får nåt. Hon försöker att charma innan hihi. Åh vad ska vi göra utan Ida sen när hon inte finns längre. Vi får väl skaffa en egen liten Ida kanske. Golden är så trevlig ras. Våra förra grannar hade 2 Golden tjejer som oxå var helt underbara. Visst är hon söt...
Ikväll är det mycket att se på tv. Först mat programet halv åtta. Sen ska vi gråta lite och se på Sofias änglar, eller bli svettig av Annorlunda familj, och sen repris av Oscars Galan. Såg lite av det sent i går. Men det höll på alldeles försent. Vill absolut inte missa glamour galan idag. Tycker sånt är så kul. Alla stjärnor. Se vad dom har på sig osv. Såg en del bilder på nätet tidigare. Snyggast då var nog Michelle Williams och Gwyneth Paltrow. Inte lika snygg var Angelina Jolie. Alldeles för spinkig och grå-vit i hyn. Hon borde verkligen äta upp sig minst 10 kg. Och varför skulle hon visa sitt spinkiga ben lite brebent..? Såg inte klokt ut. Så riktigt kuslig ut. Vit som ett lik. Smal som ett skelett. Har Ni sett?
Ha, alltid lika kul att tycka och tänka om alla dessa Hollywood stjärnor. Snyggast av männen tror jag nog George Clooney var/är.
Vad tycker Ni ?
Inga världsliga problem eller funderingar...men roliga och underhållande.
Kram

3 kommentarer:

 1. oj det var mycket du spanat in på tvn ikväll:)oscarsgalan hittade jag inte i menyn, tycker också det är kul att spana in lite kändisar:) kram!

  SvaraRadera
 2. Jo då på 5an tror jag vid 23

  SvaraRadera
 3. Visst blev det sorgligt med Sofias änglar... Hujedamej vad livet är skört, tårar rann å ont i magen, familjen annorlunda blir ikväll istället, å ja jag erkänner sen Big Brother men där får jag mest ångest men fastnar allt för lätt i sådant där... Ja jösses säger jag bara om det programmet, och ja jag håller med ang Angelinas ben! Varför? Och nej klänningen var inte hennes grej...
  Ha en bra dag i dag i solen!! Själv vabbar jag... //Emelie

  SvaraRadera