Sidor

måndag 21 maj 2012

Är...

...vi i Spanien? Grekland? Nej i Svedala. Nästan 24 grader. Mamma Mia. Lovely. Ni som känner mig väl vet att jag inte är nån jätte fan av värme. Men så här i början av sommaren... Skönt. Sen i augusti om det varit väldigt varmt då längtar jag så efter hösten, som jag så älskar. Men men nu är det sommar varmt. Jag sov oförskämt länge idag. Vill inte ens säga hur länge... Vakna med energi och pigghet i hela kroppen. Traska ner till mammsen och pappsen. Bor en liten bit härifrån. Satt på deras mysiga uteplats som är perfekt. Lugnt i lä. Sen gjort lite ärenden på stan. Handlat och fixat. Mått braaa. Gött.
Har köpt fantastiskt sköna byxor på Gina tricot. Billiga som skrutt och lagom tjocka. En del vita skiner rakt igenom, inte kul. 199 kronor för chinos. Perfekt. Så billiga. Fanns i flera sommar färger.
Sen alla dessa converce... Städa undan alla tjockis skor. Och jisus vad converce vi har. Då hade grabbarna ändå på sig vita till skolan idag. Så fler finns...Funkar i alla lägen. Nä, nu en soft skön kväll på vår bästa balkong. Har vi stans bästa balkong??? Hi. I think so. Love.
Förresten måste göra ett stort pluss för sommarens finaste flipp flopp skor från Tine k. Fina va?
Tja ba tjena.

3 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, längtar efter sommar, värme och sköna bad mennnn.... så skönt när hösten kommer med klar luft och nya höstkläder :)
  Ha det fortsatt härligt
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tänk jag tror vi är så inrutade med våra årstider för vi längtar hela tiden efter nästa årstid!
  jättefins sandaler, jeans och brillor!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Riktiga snyggbyxor! Härligt med vita till sommaren tycker jag. Kan man ju ha nu när ungarna är så stora så att de inte klättrar upp i knät med smutsiga kläder längre... :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera