Sidor

fredag 4 maj 2012

Vakna...

...i ottan. Bil besiktning av lill bilen redan klockan 7. Min lilla Renault. Tidigt som attan. Alla sov, utan mamsing. Bilen gick igenom utan problem Så skönt. Så tråkigt att lägga pengar på bilar. Så, åh så skönt. Stor sonen övningskör och förhoppningsvis så får han körkort till sommaren. Då får han överta lill bilen. Vilken lycka va? Minns det som igår. 18 år och körkort...kommer ni ihåg?


 Tidig morgonsol. Bara jag vaken strax efter 6.
 Dagens bilder. Fina 10 rosor av mannen. Så gulligt. Tack  puss.


 Här lagas middagen. Köttfärs ála Mr. i huset. Pasta. Enkelt gott. Varför krångla till det?...

 Nya doftljus får tändas i kväll. Yankee Candle. Fantastiskta ljus med ljuvliga dofter. Som ni vet så älskar jag doftljus....love...
 När mannen slutade sitt jobb tog vi en promenix på staden. Hade faktiskt sovit och mått lite sådär under förmidddagen. Så skönt att komma ut i friska luften. See by chloé skor...Mjuka som sockar!
 ..och en kopp kaffe...
..så var jag pigg igen. Varmt och gott. Men en Odd Molly ifall man skulle bli lite kall. Väskan är en härlig favorit från Guess. Från mannen. Bra smak han har.
Nu börjar eländet..ja jag menar det...hockey..urk...va? på bästa sändningstid. Suck. Finns inget värre. Inget sport intresserad. Vi får väl hoppas på att det finns nåt annat att se för lilla mamsingen i huset. Annars får jag väl hänga framför datan och kolla bloggar och roliga shoppingsidor...Vad gör Ni?.
Hej så länge,

8 kommentarer:

 1. Vad gulligt av maken att ge dig blommor! Jättefina! Så mysigt ni haft det också. Nej inget kul med hockey så det blir surfplattan i soffan för mig. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Fina bilder MEN så vansinnigt snygga skor.... här är en till som inte vill se sport, så fruktansvärt tråkigt, tur det finns fina bloggar att titta runt på :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg när jag fick körkort som om det var igår! Ja hockey suger och jag som lever ihop med en hockeykille som aldrig var hemma förr och man sprang på matcher och hejjade, ja spännande var det då, men jag lärde mig aldrig spelet, var för ointresserad!
  Gullig man du har som förstår vad kvinnor vill...
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag kommer absolut ihåg när jag hade körkortet i min hand....jag vågade knappt köra någonstans. Tänkte nästan att uppkörningsmannen (vad kallas de?) var lite oansvarig som tyckte att jag kunde köra bil :)

  Ha en riktigt fin helg!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Überkule sko!! Hadde kjøpt dem direkte hvis jeg hadde kommet over dem her i Norge. :o)

  Så deilig når disse mennene våre lager litt mat til oss.

  Ønsker deg en fin weekend!


  AW

  SvaraRadera
 6. Tack Anette. Ha en fin helg du med. Kram

  SvaraRadera