Sidor

onsdag 30 maj 2012

Är..

..ingen fan av träskor men dessa från mörkgrå/svarta "Fanny" från A. Nordin är såå sköna. Mjuka,inte så höga. Svenska. Och inte alls den där träsko känslan..som jag då inte gillar. Utan mer en snygg sko. Kan ju ha till kjolar, byxor, jeans...you name it. Flera små band i fram, sitter som en toffla. Perfekt att bara hoppa i så här års. Ett tips alltså. Sen gillar jag den svarta sulan. Låter inget. Har kollat in Swedish Hasbeens men har lite svårt för den traditionella träsulan. Gula ni vet. Trä färg. Får mig att tänka på 70 talet. Klick klack, låter 1 mil bort.  Dessa hitta jag till mycket bra pris på Emmas Lillstuga. Kommer användas flitigt hela sommaren. Både inne och ute. Har på dom nu faktiskt till min lååånga kjol.
 Jag och mina skor...Vad är det som gör att det är så kul med skor tro? Ni såg mina nya boots igår va?
 Här en "gammal" Calou träsko. Köpt för nåt år sedan. Söta till en sommar klänning tex. Som sagt inte riktigt min stil, inte alls faktiskt,  men det får gå.
 Me, igår med det plagg som jag ständigt hela kvällar går i nu. Mysiga kimonon från Hasseluddens spa Stockholm. Rosa marockanska tofflor i rosa.
 Vi har var sin mammen och jag. Jaha, 2 japaner i huset..tänker folk som går förbi och ser oss. Hihi. Det bjuder vi på.
Vi ses och hörs.

3 kommentarer:

  1. Snygga skor du har! Härligt att mysa i så fin kimono.
    Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Riktigt, riktigt fina! Har funderat på Hasbeens, men är precis som du lite skeptisk till sulan där. Men de här var ju kanon!

    Kramar Kicki

    SvaraRadera