Sidor

söndag 5 februari 2012

Hello..

..så är denna helg strax slut. Och imorgon börjar en ny vecka. Vad gör Ni på dagarna? Nyfiken på vilka NI är som läser min lilla bloggis.

Jag sitter här på mitt "kontor"-"bibliotek" och ska snart knyta ihop säcken för idag. Barnen har lagt sig och myser en stund i sina sängar, läser eller kollar på nån film.




Jag är så förvånad över detta ljus som jag köpte i London, Harrowds. Jag lovar..har haft det tänt varje dag sen vi kom hem. Och sista veckorna heella kvällarna..och det brinner fortfarande. Har aldrig varit med om nåt liknande. Vilken kvalitet??!! Doftar typ körsbär. Måste kolla om man kan beställa på nätet.



Igår innan mello tog jag en promenad till närliggande butik. Godis tarmen sög. Sent mörk kvälls kort på vårt hus denna 4 februari 2012.

Och med 15 minus ute så gick jag snabbt fram och tillbaka. Vad gör man inte för lite godis??

Kvälls vy i matsalen. Vita tulpaner som står sig så bra länge. Gillar.

Jag har fått dille på kesella hallon. Sååå himla gott. Lite nyttig efterrätt. Eller mellis. Frukt och Kesella. finns oxå i rabarber smak. Gudomligt gott vilken som. Så detta mumsades på tillsammans med godis till mellon. Vilken Låt tycker Ni var bäst??

Tyckte absolut med Loureen ?heter hos så. Och Afrodite som konstigt nog inte gick vidare..?!

Annars bara s-t låtar. Urk. Shan Banan?? Va? Fattar inget. Alla ungar under 12 i hela landet ringde väl på honom. Suck. Men jag lovar. Vinner Herr Flink kommer jag aldrig mer se spektaklet...hm som jag igentligen tycker så mycket om.

Åh, såg Moulin Rouge efter mellon. Underbart charmiga fru Nicole Kindman och herr Ewan Mcgregor. Så vackert. Så bra. gillar dom båda. Och super fina låten Come what may får en att gråta. Så fint.

Natti Natti

4 kommentarer:

  1. ha ha ja du gick nog bort lite kalorier när du köpte godiset, vad gör man inte när man blir sugen:) tur är bor vi för långt ifrån en affär:)
    Mysigt ni har på bordet! tack för tips om kesella skall testas!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Mmm jag älskar också Kesella hallon till frukt, en supergod efterrätt. Ja, godistarmen skriker ofta på mig, ha en fin måndag kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag brukar försöka skicka en kommentar då och då och nu blir det två på två dagar..
    Lyckas inte läsa vad som står på doftljuset, kan du skriva vilket märke det är om man skulle springa på det om jag har vägarna förbi Harrods nästa gång jag är till London. Dom har förresten mitt favvogodis i glasburkar, hårda med mintsmak och mjuk kola på insidan..
    Helen

    SvaraRadera
  4. Namnet är Archipelago Paramour. Min smak här är granat äpple papaya mango. Finns i massor av dofter. Kram

    SvaraRadera