Sidor

onsdag 23 maj 2012

Nu dagens..

..rosa. Har verkligen snöat in mig på rosa denna sommar. Jag som annars är så svart o vit. Och brun och beige. Men nu gärna starka färger...till och med disktrasan är rosa!! Ha, stark rosa, cerise får mig att tänka på min barndoms kompis Liselotte som älska cerise...kommer du ihåg??? så förknippat med henne..
Vissa färger förknippas med årtal, kompisar och annat. Musik..osv. Vem kommer inte ihåg mintgrönt i min ålder..? Ha, turkost?.. doft av 80 tal. Konstigt nog, trots denna super duper tid med fest och kul i massor så skulle jag noga aldrig någonsin bära turkosa byxor igen....eller...
Man vet aldrig. Modet svänger och ändrar sig. Hit och dit. Och man är ju inte sen att hänga på eller?? Ni då?
Appropå 80 tal. Lyssnar nu på en cd med Whitney Houston. 80 och 90 tal så det bara svänger om det.
Här om dagen gick min första "idol" bort.  Donna Summer. Jag dyrkade hon och ABBA (förstårs) som är än i dag nummer 1. Otroligt. Vilken musik. ABBA. Lika bra nu som då. Mina första idoler. Dååå fattar man hur gammal....eller jag menar hur ung man är!
Man är inte yngre än vad man gör sig. Sen får det finnas gränser förstårs. Vill Inte se ut som 25 igen..kanske. Jag älskar att parta, dansa och festa och ha kul...Varför sluta med det bara för att man är 40+. Vi pratar aldrig ålder. Vi är olika gäng. Ett tjej gäng tex. med ålder 35-55 t.ex. So what. Vem bryr sig. Man kan vara "tråkigare" när man är 35 än 55. Och vem bestämmer vad som är tråkigt?
Oftas så är det ju så när barnen vuxit till sig lite som kan man göra roliga saker igen. Absolut Inte för att få barn inte är kul...det är Bästa i livet..men så blir de så stora så då kan man resa, gå på krogen. Stora barn = härligt. Att få göra saker tillsammans..som par. Som det var innan. Visst är det så?? Och Det är sååå viktigt. Många glömmer bort varann. Lever genom barnen. Gör inget ihop själva. Vi gör mycket ihop. Reser, hotellar, fikar...vad som helst.
Glöm inte bort varann.
Viktiga ord denna snart...mors dag. Vilket jag tycker är tramsigt. Alla dagar är lika viktiga. Behövs inte en speciell dag för det. Tänk alltid på varann. Oavsett dag. ta hand om varann.
Vi är en så kort stund här på jorden. Glöm inte det. Visa uppskattning, pussas och krama, säg nåt gulligt oavsett om det är fars eller morsdag. Det klart man måste få vara sur och arg..konstigt annars...Men När man känner uppskattning och glad. Visa det.

 Åh jag blir nästan rörd själv. Suck
Så nåt helt annat. Roooosssa. Nagellack. Allt rosa. Poncho från Ester Elenora bla. min favvis stjärntröja från hunky dory. Sjal från HM.

 Doftljus denna kväll på balkongen. Doft av...hallon, körsbär....

Min vy just nu. Soligt varmt..

 Till och med min läkerol är rosa  hihi.
Ha nu en fin kväll. Kram på er...
Ps.  ni vet väl att jag blir så glad över era kommentarer.

8 kommentarer:

  1. åh vad roligt att läsa....man har verkligen underbara minnen från 80 -talet ......gud vad kul man hade!!!

    Kram Pernilla på Piazzan

    SvaraRadera
  2. Så sant det där med att ta vara på varandra, försöka att leva i nuet o njuta av både stort o smått..
    En jättestor rosa kram

    SvaraRadera
  3. Viktigt det du säger! Man glömmer så lätt bort vad som är viktigt!
    Snyggt med rosa, min älsklingsfärg!
    Tofflorna vart har du hittat dom?????????
    Kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rosa är fint. Oj skorna tofflorna hitta jag i en liten butik i stan för flera år sen. Typ marokanska tofflisar...Inget märke vad jag vet.
      Kram

      Radera
  4. Så viktiga och tänkvärda och fina ord:) Visst kan det vara lätt att man går så upp i föräldra rollen att man nästan tappar bort varandra på vägen,så visst är det viktigt att ta sig tid för varandra;) Jättefina kläder (som vanligt):D Hi hi t.o.m halstabletterna är rosa!! Go girl och ha en fin dag!
    Kram Annsofie

    SvaraRadera