Sidor

torsdag 17 november 2011

Dagen..

...har väl inte varit den bästa...som man säger så. Mått kass i j-a örat... Usch fy. Va trött man blir på meneieres j-a sjukdom. Så här har jag legat det mesta av dagen.. Min vy under dagen. Tur att man är hemma och kan koppla av. Sova vila, meditera.
Vilken tur att man har en ny inredningstidning och en gossig päls pläd att värma sig med medans man lyssnar på soft musik wellnes, lugn musik utan sång... Sov i minst 2 timmar. Kan somna på 1 sekund. Avkoppling. Tända ljus och lugn musik.Kände mig Ok men inte mer. Många anställda på kontoret var här på Kick off. Mannen min som är chefen/vd, hällde upp champange. Stooor flaska 6 liter!!!Vi lyssna på en underbar sång från dessa tjejer som gav oss en fin konsert på kontoret. Gitarrspel och underbar fin sång i stämmor. Proffsigt. Från Skara skolscen. Dutkiga.Nästan hela jobb gänget på ett härligt matställe i stan "Glädje". Super trevligt. God mat, fin service. Kom ihåg om Ni ska hit.


Min förrätt getost med rödbetor. Älskar get osten mumsigt värre. Gott gott. Varmrätt till mig var biff med bea sås och klyftpotatis.Min älskade och jag. Love you soo much. puss min älskling du är bäst.

Ett glatt gäng i gänget innan jag gick hem. Var absolut inte i topp form. Måste vila inför morgon dagen då det väntas massor (skiver om det senare) av roliga saker. Kass i örat. In med medicin och nattti natti för mig...medans hela gänget drar vidare på fest i natten. Så synd. Men men...

Jag Pelle och Åsa innan jag tar och går hemmåt. Love Puss vi ses.

1 kommentar:

  1. Krya på dig! Det låter inge vidare. Kramar Kicki

    SvaraRadera