Sidor

torsdag 3 november 2011

Som..

..ni vet som tidigare..ni som läst bloggen är jag väldigt förtjust i Svenkt Tenn. Älskar mönstren och den klassiska stilen. Estrid Ericsons underbara elefant kuddar och Josef Franks skapelser. Älskar det. Så snygga kuddar...kudd älskare som jag är till ett svart vitt grått hem. Färgerna och stilen går aldrig ur tiden.

Och har man köpt en kudde därifrån eller nåt annat så byter man aldrig nånsin ut det. Om inte annat så är allt så dyrt så man har inte hjärta att göra det. Jag vill ha mer kuddar och annat fint från Svensk Tenn. Jag kan gå hur länge som helst i butiken på Strandvägen och bara njuta av all dyrbart och vackert i butiken.

Och det är det som är så härligt..att man kan blanda exlusivt med mer billigt i ens inredning. Blanda. Nytt och gammalt. Blanda blanda.

Annars har dagen varit vääällddigt lugn. Varit ute o gått och haft besök av brorsan från Stockholm. Kul.

Igår kväll mådde jag pytan..om det intresserar. Plus migrän. Trodde jag skulle dö...suck. Usch. Sa till min man att kolla nu så jag andas i natt...!! Hujedamej som Krösamaja skulle sagt.

Puss och Kram på Er.

Bilder från lovely Svensk Tenn.

1 kommentar:

  1. Hej Eva! Jag bara håller med dig..... Jag älskar också Svenskt Tenn! Längtar till Stockholm för ett besök i deras nyrenoverade butik. Tygerna är så vackra att kombinera med varandra. för några år sedan hade de en utställning på Sofiero slott i Helsingborg. Där hade de klätt en soffa i lapptäcksteknik som var så läcker! Ja, svenskt tenn håller i längden!

    SvaraRadera