Sidor

måndag 14 november 2011

Men..

..hallå!!. Hur glad kan vara, va?. Blir Ni som jag..som ett barn på julafton när Ni shoppat nåt??..framför allt kläder och skor och inredning kanske..nöjda och tillfredställda!!?


Jag blir alldeles lycklig i kroppen...så tokigt va? Typisk en tjejgrej tror jag (har aldrig hört min man säga så..även om jag frågat..Va? säger han då och kollar på mig på konstigt sätt.)


En del känner lycka när dom lagar...god mat..eller..annat!! Men Jag ÄLSKAR att shoppa. Och är jag dessutom Nöjd... Ja men hallå..då är jag super glad...ett tag. Tills nästa shopping tur. Som ett gift..en drog. Min man undrar "blir du aldrig nöjd".. NEJJJ. Vill ha mer..och annat. Vad är det för fel..eller är det fel..?!


Nåväl. Här kommer bara massa ego kort...NI som inte vill se får blunda eller hoppa till annan blogg..utan ego bilder. Kom ihåg att jag har varnat ER....


Jag med Ny Melmelli klänning och Ester Elenora skarfs. Me happy. Puss på Er alla.
Posé..Från denna sida...klänning i olika längder. Så snygg.Snyggaste skafsen i stan...haha..och vill man vara extra extra så lägger man på lite glitter på hals, bröst! eller hår. Köpt på Body Shop. Söt flaska.Visst ser jag nöjd ut...!! Jag varnade Er som är känsliga....Mina älskade nya stålbågar. Mjuka sköna.

Nya stövlar från Stockholm.


Jaha, det var dom Ego bilderna för denna gång. Vem vet jag kanske gör om det....scarrryyyy.

Kram på Er. Glöm Inte Bonde söker fru idag. Love från mig till Er.

4 kommentarer:

 1. Hej Snygga bilder. Varifrån kommer glasögonbågarna? Väldigt snygga!!!

  SvaraRadera
 2. Tack. Från stans nya butik Smart eyes. Billigt och massor av snygga bågar.

  SvaraRadera
 3. Kolla, någon hade redan frågat om bågarna. Behöver nya och ngt liknande ska definitivt provas...Tack för tipset!
  Helen

  SvaraRadera
 4. Jag har en personlig fråga. Hur lång är du? Du behöver inte svara om du inte vill. Jag är 164 och blev bara nyfiken eftersom jag har en liknande klänning från Melmelli med lite annorlunda överdel än din men min model är längre sett bakifrån. Den går ner till vaderna. En tantvarning... Skulle gärna ha det lite kortare ungefär som den du har. Antigen är jag för kort eller så är min modell längre än din. / Kristina

  SvaraRadera