Sidor

tisdag 24 april 2012

Finns..

..det nånting bättre än ny tvättade vita krispiga manglade eller strykta lakan? Bara att det är så gruvligt tråkigt att byta. Men vi brukar hjälpas åt då går det smidigare. Och barnen fixar sina själva. Ska lära sig i tid. Dessutom killar. Här ska man inte och komma att tro att kvinnan ska göra allt i hushållet. Nänä. Dom både stryker, lagar mat..och bäddar. Helt rätt.
Tänk när man kämpa med överkast varje dag!! och alla dessa prynadskuddar som skulle på (hade 8 stycken ett tag)...Och så länge sen är det faktiskt inte. Vi bytte säng till denna vita kontinental säng förra våren. Har man vackra lakan så räcker det gott och väl. Så varför jobba med ett stor bökigt överkast. Nej aldrig igen. Jag tror jag skrivit om det tidigare. Och jag skriver det igen. Läckra lakan räcker. Vi kör oftas vitt..förstårs. Lite hotell känsla.
Och märker ni den nya sidan på blogger. Lite svår att fatta. Men man får väl lära sig som allt annat.
Nu ska jag möta mannen för en promenix ut i friska luften.

4 kommentarer:

 1. Det ser väldigt fräscht ut, kram

  SvaraRadera
 2. ja..det är faktisk en riktig vardagslyx.....borde ta tag i mina med ...

  Kram Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 3. Verkligen snyggt och fräscht! Behövs absolut inget överkast hos dig inte! Tycker det är tråkigt att byta påslakan för det är så sällan det är hål där uppe nuförtiden!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Håller med! Det är så fint med bara lakan när man har enfärgade snygga som ni. Men här har vi en skitig hund som gärna hoppar upp i sängen, så överkastet lever kvar. Iallfall de flesta dagarna :)

  Tack för din fina hälsning. Så glad jag blir :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera