Sidor

torsdag 19 april 2012

Jag..

..provar att plåta från ny telefon..och det gick ju bra. Jag är absolut ingen teknisk. Kan minimalt..men man får väl lära sig. Ska försöka mig på att blogga från mobban oxå. Fär pröva och testa mig fram.
En liten gårdagens bild från tv soffan genom hall till stora salen. Och det gick ju bra.
Fick ett ryck och städade min garderob i går eftermiddag. Jisus vad kläder. Och massor som inte använts på flera år. Bara att rensa bort. Jag har en stor garderob. En valk-in-closet faktiskt. Får plats med en hel del. Lådor, byrå, kartonger och här trä stänger. Det enda som saknas är en spegel. Skulle plats bra på väggen rakt fram. Ska väl kanske hänga allt i färgordning. Ser mer ordnat ut då. Det får bli sen. Men vad skönt det var att rensa. Gör det flera gånger om året. Flera säckar blev det igår. Jag kastar givetvis inte utam skänker till välgörenhet.
Lite mer test bilder.
Voluspa Crisp Champagne. Underbar doft.


Ett nytt armband från Snö. Gillar arnband. Nu blev det ett färgglatt denna gång. Inför sommaren...som vi så längtar till. Eller hur?
Just nu lyssnar jag på sköna Nat King Cole. Me like. Soft, jazzigt. Sen blir det Ella Fitzgerald.
Puss på Er.

4 kommentarer:

 1. På tal om walk in closet.....! Så du har en suck suck (avundsjuk)! Såg du min dröm om just walk in closet hos mig? Det gick ju bra att blogga från mobilen1 Det verkar inte som jag kan, eftersom blogger inte stöder telenor. Jag har provat att ladda ner en bloggerapp i telefon, så kanske att det går trots allt! Får prova ngn dag!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får testa och blogga från telefonen ska nog gå bra

   Radera
 2. Vilka fina, fina bilder du fått till :) Gillar armbandet på sista mycket, var kommer det ifrån?

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Från Snö fanns i massa fina färger.
  Kramar

  SvaraRadera