Sidor

tisdag 17 april 2012

Hej..

..igen. Idag tisdag. Igår låg jag nog till klockan var lunch om inte mer. Hade pyjamas på mig till 12.!! Och det är Inte så att jag är Sveriges lataste mamma..kanske bara ibland. Ni som inte hängt med i bloggen vet kanske inte att jag har en sjukdom som heter menieres. Trött, yrsel, snurr, brum, illamående, kräkningar m.m. Sätter sig både på humöret och orken. Sjukan sitter i vänster öra. För mycket vätska i innerörat. Ja en invecklad sjukdom. Och kronisk. Men jag vet, det kan ju låta som jag är ständigt trött och vill hellre sova än att göra nåt annat. Men så är inte fallet.
Därför tycker jag att bloggandet är så himla kul. För mig som är hemma hela dagarna fungerar det som en form av terapi. Låter tråkigt..men ja ni vet nog vad jag menar. Det känns verkligen som jag känner många av er nu. Härligt. Även om det är vänner på distans. Eller hur kompisar? Ett tag var det nästa lite fult att blogga. Lägga upp bilder på dittan och dattan. Men vadå. Nu har ju alla facebook, blogg eller twitter. Jag nöjer mig med bloggen. Och jag bryr mig inte om vad andra tycker om det. Jag tycker det är kul. Det är huvudsaken.
Iskallt i dag. Här växlar det snabbt. Lite vårigt med korall rött nagellack iallafall. Sjal från Ester Elenora.
Ute och traskar. Tycker det är så kul att kolla detaljer på gamla hus. Dom här stall lamporna är så fina. Vi har köpt två som ska upp på huset runt om och kanske i trädgården så småningom..i svart. Passar till vårt sekelskifthus. Enkla fina. En sitter uppe vid entre dörren nu.
Idag kör vi svart svart svart....Brr in i värmen nu.

8 kommentarer:

 1. Blogga på bara...läser dina inläggg med glädje. Jag har turen att vara frisk så jag tillbringar mina dagar på jobbet. Måste erkänna att jag tittar in på min blogglista även på dagtid ibland :) DET ÄR JÄTTEKUL ATT BLOGGA även om jag inte lärt mig tips o trix ännu :)Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul att blogga.
   Kram

   Radera
 2. Ucsh vad tråkigt med en kronisk sjukdom! Men kul att du hittat glädje i bloggen! Jag tycker också det är jättekul! Jag har inga jag känner som bloggar och dom kan inte förstå hur jag kan lägga så mycket tid på den som jag gör! Men jag säger som du man får många vänner även om det är på distans. Men kanske kan vi ses någon gång vi bloggare!
  Ha det bra!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul att blogga.
   Ja vi kaske kan ses.
   Kram

   Radera
 3. Håller med det är jättekul att blogga och jag är hellre här än på Fb konstigt nog eg? Jag har heltidsjobb men för mig blir det en flykt till något annat som jag kan längta till. snygg sjal och nagelack. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag bloggar inte men tycker det är jättetrevligt att hitta inspiration hos er som bloggar när det gäller inredning, mode, mat... Gillar din blogg! Du är lagom personlig och har ett underbart hem så fortsätt som du gör!!! Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera