Sidor

söndag 15 april 2012

Lite..

..dagens bilder i korthet på allt och inget. Ömsom sol ömsol skugga, kallt. Mannen har grillat. Jag gjorde Eva speciala-sallad med massa goda grejer i. Som alltid. Är det nåt jag är duktig på i köket så är det sallad. Inget att skryta med. Inga svårigheter alltså. Men matlagning är inte nåt stort intresse från min sida annars. Har en mat intresserad man som mer än gärna kockar alltid när han är hemma. Bortskämd? Jaa. Så det är kanon. Jag dukar och ordnar lite med annat. Visst är det bra. Hur funkar det hemma hos er? Vem lagar maten mest på helgerna? Känner män som knappt kan koka ägg i vår ålder. Suck. Katastrof.
Jag och vår älskade grann hund. Helt underbara Ida. Grillas det så trippar hon över så gärna och vill hålla oss sällskap. Ps snygga skor jag har va? Edvins foppa tofflor. Måste väl ändå vara världens fulaste sko. Usch vilket mode det var för nåt år sedan. Men ack så mjuka. Ungar älskar dom. Värsta jag vet när äldre har på sig sånna. Urk. Men ute i trädgården är det ingen som ser mig..förhoppningsvis.
JDet vita doft ljuset fick jag av mannen från Harrods. Hisklikt dyrt med brinner i evigheter.

Jag och alla mina..100 kuddar. Vet inte vad jag ska göra med alla. Här ligger några i en stor hög tillvidare. I väntan på balkong mys. Fina skorna från Milano. Vackra som ett smycke. Och trots sin höjd sköna att gå i. Ses snart.

5 kommentarer:

 1. Jag är likadan, här har maken just lagat oxfile till middag. Jag gör hellre sallader och bakar. Foppatofflor har jag också i trädgården. hihi, hoppas ingen ser dig, bara vi alla som läser här:)
  kramkram

  SvaraRadera
 2. Hallå! Här är det sambon som steker eller grillar kött. Jag gör allt annat, men han brukar faktiskt diska!
  Foppa använder jag som utetofflor, annars är de riktigt fula!!
  Riktigt snygga skor!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. jag sammanfattar hela alltet med ordet "vackert" ..vilket hem ni har .....
  jag kan längta till att få använda skor som det där..( och då menar jag dom med klack ;) ...tycker det blir allt mindre tillfällen för varje år .....*skrattar...och foppa ja det är verkligen det fulaste som finns...hoppas ingen såg dig ;)

  Kram från Göteborg .

  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 4. Hi, hi, kjenner meg igjen i å ha alt for mange puter (kudder). Det føles likevel ikke som det er så mange, fordi jeg bytter jo på dem. Det ligger en hel del putetrekk i skap her kan du si. ;o)

  Du har et vakkert hjem! Elsker den store kakkelovnen i stuen!!

  Ønsker deg en ny fin ukestart.


  AW

  SvaraRadera
 5. Ja man får väl smyga lätt med foppa tofflarna...gräsliga.
  Annette kul att det finns fler än jag som har kudd sjukan hihi.
  Kram tjejer

  SvaraRadera