Sidor

fredag 20 april 2012

Ja..

..som ni förstår så testade jag att blogga från mobilen förut och det gick ju strålande. Ah jag är rätt smart iallafall..! Om jag för skryta lite själv.
Har varit ute och rotat lite i vår "fina" bod här utanför. Så vacker den är...NOT. Urk på burk. Men jag kollar om det finns nåt i gömmorna här ute. En gammal mangel finns från seklet..förra seklet alltså. Kistor mängder..dörrar och dörrar. Funderar på en låda och sätta hjul på. Men jag ångrade mig lika fort. Vågar faktiskt inte röra dom. Kanske ligger stora spindlar under...vår vänta till mister L kommer hem. Han bryr sig inte det minsta. Kan ta i allt utan att få kalla kårar.
Men tänk vad mycket historia som ligger i huset. Vi har hittat gamla foton på glas som man tog då på 1800 talet. Jätte fina med personer, barn, äldre. Kanske bodde de här?? Och gamla tidningar och annat välbevarat. Tänk va här gick de i långa kjolar damerna och herrarna med svarta höga hattar på huvudet. "Goddag Direktörskan Svensson"..eller vad dom nu sa och lyfte på hatten.
Ja man undrar verkligen hur det var här i vårt hem som är byggt 1885.
Nu ska jag soft lite. Snurr i örat. Kram Ha en fin-fin fredag.

8 kommentarer:

 1. Aj då! Ta det lugnt! Kul med ett hus med en massa historia!
  Ha en fin helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha det fint du gulliga Helena
   Kram

   Radera
 2. Vad duktig du är jag får nämligen inte till det texten o bilderna hoppar! Bra med flikar där uppe också, hur fick du det? Kul med historia i gamla hus! Kramar Nilla ps snygg text har du också hur fick du den hihi tusen frågor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet in gull 17 åriga kille hjälpte mamsen med flikarna. Men text fixa jag och nu vet jag allt finns på blogspot första sida där du startar bloggen finns. Text bilder .. Ja allt. Men du har ju en super fin blogg. Hur kan du fixa bilder 2 och 2 brr id varann??? Och med din logga??? Lär mig please. Hoppas du läser detta snygging. Kramis

   Radera
  2. Vad duktig du är Eva som kan allt detta med blogga o foton mm

   Radera
  3. Tack tack vad snällt sagt puss ock kram

   Radera
 3. Spännande!!!
  Låter som vårat hus, massor av historia.
  Ha det gott denna fredagskväll
  AC

  SvaraRadera
 4. Tack snälla. Ska in o kika på din blogg nu
  Kram på dig

  SvaraRadera