Sidor

fredag 13 april 2012

Ligger..

..och slappar i schäslongen och lyssnar nu på Nanne Grönwall på radion 4:an. Kanske slumrar en stund. Vi får se. Ikväll blir det god mat ute med familjen.
Lite dagens smycken. På mig. Enkelt med jag trivs i det bruna. Läderbandet kring handleden är skönt och enkelt att sätta på. Buddan har jag haft länge. Tillhör favoritena.
Som ni kanske märke har jag lite idé torka på bloggen. Ibland är det så. Eller hur? Vad ska man skriva om idag då..?!
Kan ju iallafall visa upp dom nya glasen jag köpte på Ikea sist. Sköna att dricka både vin och mjölk i. Billiga.
Förresten, ni har vet väl att Carola har fixat blog på "mama" där man får följa hennes liv med nya barnet hon adopterat. Lilla dottern. Kan vara spännande.
Nu vila och blunda en stund. Hej så länge.

6 kommentarer:

 1. Visst får man bloggtorka och därmed lite panik! Gud vad ska jag skriva om idag??? Sedan får man kanske lite inspiration av någon händelse eller från någon annan blogg m.m.
  Ang mina fisar, så faktiskt så slutade dom helt när jag körde LCHF, magen har aldrig mått så bra som under de veckor jag körde den dieten! Idag bakar jag en limpa som jag tycker är saftig och god som jag ska äta istället för bröd! Tror jag har receptet på min sida under rubriken recept!
  Tål att provas! Ha en bra kväll!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Visste inte om det med Carola. Jättesnygga smycken! gillar också den färgskalan på smycken! Ja torkan får man, jag brukar släppa efter lite och då kommer lusten igen.Den går nog lite upp och ner lusten att skriva.Ha en fin kväll, Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det går väldigt upp och ner. Men Du är duktig du med ditt skivande.
   Kram

   Radera
 3. Fina smycken och fina glas. Det visste jag inte om Carola, där måste man gå in och kika kram

  SvaraRadera