Sidor

lördag 14 april 2012

Vilken...

..otroligt fin lördag vi haft i dag här i staden. Så härligt med fiken som har öppnat ute för säsongen. Sol från klar blå himmel, vindstilla, och 17-18 grader varm. Oxå läser man att Stockholm har haft snö kaos...otur för er då!!
Men vi har slöat värre. Slött, slött. En låång trött lördag. Efter gårdagens after work. Och menieres i natt så är jag tröttare än vanligt. Tror inte det beror på ett gott glas champange och ett glas vitt till maten. Jag är bara inte 20 längre. Kräver massor av sömn. Och håller det också på i örat senare på kvällen då är det bara vila och sova som gäller. Då känner man sig som 80.
Så här har jag legat i min favvis ställning på schäslongen mestadels av eftermddag. Ser väl ändå rätt behagligt ut va?. Med nya nummret av Sköna rum..och soft musik an Nat king Cole.
Och dagens aftonblad där snygg Carola visar upp sig med nya lilla dotter Zoe i famen. Lästa att hon väntat på denna adoption sen -08. Låång förlossning helt klart. 4 år av längtan och väntan och osäkerhet, nervositet. Jag tycker det är häftigt och starkt och önskar bara henne all lycka. Glöm inte läsa hennes fina blogg på mama. Vilka kändisbloggar kollar ni in? Jag brukar vara inne på Caroline Gynning, Pernilla W, Laila Bagge, Anni Bing..ja typ. Jag gillar kändis skvaller och nu kommer man väldigt nära dom på via nätet. Fantastiskt uppfinning. Sen har ju nät butikrna fina bloggar. Tex Biskopsgården.
Och vad läser man mer in tidningen. Nu har världen vackraste par gått och förlovat sig. Kul för dom. Då återstår bara det "lilla" bröllopet då. Men hela skocken barn. Nu är jag på väg till sängen igen. Hi undrar just hur många timmar jag befinner mig i liggande ställning på en vecka??? Ska nog räkna ut..men inte idag. Ni kanske inte kräver så mycket sömn. Men det gör jag. Och om inte sova slå vila, avkoppling och noll tänkande. En form av meditation.
På spikmatta, sängen eller bara på golvet med kudde under benen. Min läkare säger att det är jätte viktigt för mig.
Sista frågan girls. Vem tycker ni är bäst på Lets dance?? Absolut docksöta Anton Hysén, som oxå har en blogg, Camilla Läckberg och Molly Collins...för att närma några.
Konstigt att den grekiska Helena åkte ut. Hmmm konstigt. Såg reprisen i nattlinne i morse.
Visar att vi inte hade nån brådska upp iallafall.
Natti natti vännerna där ute i cüber världen.

2 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att behöva sova ikapp om man varit te kvällen innan. Måste ha att göra med att man blivit äldre men också ovanan. Ibland är det helt klart värt de i alla fall :)

  Så fint ni ser ut att ha det!
  /Kristina

  SvaraRadera
 2. Tack för grattis hälsningen igår! och tack att du blivit min följare!!
  Jag är precis likadan som du när det gäller att vara ute sent och dricka alkoholhaltiga drycker! Får oftast huvudvärk, men om jag klarar mig så vill jag gärna i säng vid midnatt! Sover inte särskilt bra heller, men det är det enda som gör att man blir ok dagen efter!! Sömn sömn ack så viktigt!!
  Missade Let´s Dance, men blev snopen när jag hörde vem som åkt ut! Anton är ju riktigt bra!
  Ha en bra dag, hoppas du är mer utvilad idag!
  Kram Helena

  SvaraRadera