Sidor

söndag 27 november 2011

Jag..

..väl lite tokig. ni vet jag älskar inredning..och mys plagg. Mina pyjamas byxor tröjor. Har dessa på mig Jämt jämt. Och har en massa i olika former o färger. Jag blev så full i skratt nu när jag försökte ordna alla snyggt i en pyjamas "låda" nu. Finns det nån mer än jag?? Det bästa jag vet är att duscha Alltid på kvällen..morgon kan jag hoppa..men kväll ....Alltid.Alltid kvälls dusch ett måste. På med mys eller pyjamas. Älskar det. Och min gossiga morgonrock som är i svart mjuk mjukt gossigt tyg. Till det fårskinns toffler eller annan mys pys socka.DET Är jag. Så klär jag mig alltid....på kvällen. På sommaren fina nattlinnen i siden... Men nu...blunda om ni tycker det är jobbigt....


Blå stickad siden från Twilfit...där jag en gång jobba faktiskt..för inte allt för länge sen.Siden svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt..Visste Ni det?? Rutig flanell köpt av min man i Köpenham. Gott när det är kallt.



Svart siden/bomull av min älskade man...han vet vad jag vill ha.. köpt i Köpenhamn.flygplats. Det gråa setet från Twilfit. Bomull.




Det röda settet från Kapp Ahl. Det sköna söta gråa i sval bomull från Twilfit.


Den skönaste av de alla ... den svarta helt i 100% siden.. av min söta mannen. Säkert den dyrast oxå. Som sagt han vet vad jag vill ha och allt passar!!! Otroligt va? Underkläder bh osv. Han kan min storlek. när han var i milano köpte han skor frå Gwen S. I rätt storlek..precis..det Ni. Känner min kropp...eller så känner han på expeditens kropp och tycker den stämmer in med min..hmmm. nääää


Så nu vet ni mina absoluta favoriter i klädskåpet...Mina natt plagg..nästa gång visar jag mina snygga nattlinnen.....dock ej på..hihi. Love.


Nu glögg dax. Puss


2 kommentarer:

  1. Hej EVA!!
    Va kul att hitta dig "här ute"!!!!
    Förstår bara inte att jag kunnat missa din blogg.... Så mycket vackra bilder så man baxnar :)
    Nu undrar du säkert vem jag är...
    Ledtråd: Reception - SN..... för typ 20 år sedan
    Stor kram

    SvaraRadera