Sidor

onsdag 26 januari 2011

Dagen..

..har gått i raket fart. Fixat o ordnat inför bolagsstämman. Handlat och grejat. Nu får jag ta det lugnt. Börjat känna i huvudet och örat. Suck! Har stressat lite. Annars..ifall ni undrar..så har jag varit ganska, ja till och med mycket bra i över 1 vecka. Skööönnt!!!! Tänk om det är så att den nya medicinen hjälper. Jag är så glad och tacksam över att må bra. Och det är vi ju alla. Eller hur är det med vinter förkylningen?? Många som snorar och hostar i dessa tider.

Vet Ni vad. Jag har fått en Oddis av min man. En Odd Molly klänning. Puss älskling....puss puss, och jätte tack till dig. Så fin med spets upptill. Ändå ganska enkel.
Jag vet att jag kommer ha den massor till våren och sommaren. Till jeans jacka och mina stövlar när det blir sköna dagar ute. Love.
Jag gillar som ni kanske förstått Odd M. Men det får inte bli för mycket...Dom har en speciell stil och man kan bli väldigt trött på alla mönster och krusidull på vissa plagg. Jag är mest svart och vitt i garderoben coh känner att jag trivs mest i det. Men ibland kan det vara kul att "färga"och "mönstra" upp sig lite.Vi ses!!

2 kommentarer:

 1. Jättefin klänning, gillar Odd M men har inget därifrån själv, är väl för snål;-) Denna var ju väldigt "ren och enkel" snyggt!
  Jobbade på Lindex i 16 år de sista 5 åren som BC och tröttnade väl lite på kläder....nu när jag sköter företagets papper hemifrån (har lokal 1km från huset och ett mindre kontor 20 meter från huset men sitter hellre hemma...) krävs det inte så mycket kläder....går mest i ridkläder. Å andra sidan blir det desto roligare de gånger man ska klä upp sig!

  Hoppas du mår bättre idag och att den nya medicinen ska hjälpa!
  Maria G

  SvaraRadera
 2. Ahh du sitter som jag hemma och jobbar. Visst är det perfekt.Det kan gå en hel dag utan att jag bryr mig vad jag har på mig. På med mysisar och sen sitter i dom hela dagen..fast du går i rid kläder. Visst är det skönt!!

  SvaraRadera