Sidor

lördag 15 januari 2011

Jag...

..längtar efter att resa iväg nån stan. Nu när jag mår rätt bra. På en längre resa.....!!
Luxemburg tex. Så himla fint och mysigt med alla fina gator och grändor..och massor av butiker förstårs. Paris....sååå fint. Dit vill jag också igen...

Eller till nåt något varmare ställe...som i somras när vi var på Korfu..mysigt.....bara jag SLIPPER flyga för långt. Me don´t like.!!!!

4 kommentarer:

 1. Paris skulle jag med vilja åka till!! Och Italien kanske...Men för mig är Thailand heligt, sen är det lite väl långt att flyga...men så mycket värt det när man väl kommit fram...hoppas på hus där om några år...tänk så härligt att kunna leva där halva året och sen bo i Sverige andra halvan...det är min framtidsvision :-)
  Maria G

  SvaraRadera
 2. Gillar din nya "look" på bloggen!
  Vill också åka bort, kommer att längta hela tiden jag är ute och skottar snö istället. Funderar seriöst på att flytta till södra Spanien en sådan här vinter! Nej, alla vintrar eftersom jag bor i norra Norrland och AVSKYR snö!
  Nej, på med täckbyxorna och ut och jobba..
  Helen

  SvaraRadera
 3. Italien vore något..Barnen o mannen ska dit snart o se på fotboll. Jag håller mig hemma..själv under tiden. Vad härligt det skulle vara att bo i ett annat land under några månader..framöver. Kanske när barnen blir stora..??

  SvaraRadera
 4. Helen..finns ingen annan utväg..skotta!! Men SNART även hos Dig är det vår. Längtar.

  SvaraRadera