Sidor

fredag 28 januari 2011

Snart..

..2 år sedan vi flytta in i vårt hus. Ångrar inte oss för en sekund. Längtar inte tillbaka till det gamla. Har inte gjort en endaste gång. Tiden har gått så fort. 2 år.Ny målat vardags rum, utan lister och trägolv..det var då det..


Fasaden är äntligen fixad. Nu återstår lite måleri på plåt och trä...

..och trädgården staket, gräs, platttor. Jag längtar efter sommaren då allt ska vara klart..förhoppningsvis. Det lär ta ett tag innan är allt är färdigt. Men den som väntar på nåt gott..
Frågan är bara vad vi ska göra åt vårt gamla uthus. En del tycker det ser charmigt ut!! Jag tycker det ser för j-t ut. Kan man ens rusta upp det..??!

Vi trivs så bra, hela familjen.
Förmiddagen har gått åt till att städa. Jätte kul!!! Men faktum är att jag tycker ändå inte det är så himla mycket ät städa och dammsuga iordning. Huset är 300 kvm. Men jag känner att det var mer att städa och ordna i det gamla huset. Ju mer trångbott ju stökigare, dammigare. Och prylar som samlas på hög överallt. Jag upplever inte detsamma här. Men visst tar det ett lite tag att gå igenom. Jag hatar nämligen när det är smutsigt. Och kan inte koncentrera mig på nåt annat om jag inte får göra iordning, bädda osv. på morgonen. Sen..kan jag jobba eller göra annat. Jag hatar när det är rörigt. Så som tur behöver jag inte springa iväg tidigt och lämna huset.
Idag är lill killen hemma. Sjuk. Lillkille och lillkille. Han fyller faktiskt snart 12!!! Jösses vilka stora barn man har. 12 och 16 är grabbarna. För oss kommer Edvin alltid att få vara våran lille pojk. "Pluttisen". Det gillar inte att vi säger högt till honom..och kanske än mindre att jag skriver här. Hoppas han inte läser!!!!
Nu är det städat så NU kan jag jobba. Bäst att sätta fart.
Ikväll ska vi ut och äta med goda vänner. Vi vuxna. Barnen får mysa hemma själva.
Hej så länge!!
(PSSS!!!! Glöm inte lyssna på Magnus Uggla nu klockan 13.)
2 kommentarer:

 1. Klart att det gamla uthuset går att rusta upp! Skulle bli jättefint, perfekt hus att ha kanske trädgårdsredskap i eller trädgårdsmöbler?

  Jag skulle nog behöva lite grand av din "smutsnojja" här gror det tyvärr lätt igen
  :-(
  Men som du säger ju större ju mindre att städa, många undrar om det verkligen är så men jag kan intyga det, för det blir ju bättre med plats till att förvara saker och ting på. Vi har inte jättestort, skulle gärna vilja ha större som vi hade innan...men vi har ju köpt mannens föräldragård och håller sakta, sakta på att göra om den, men så mycket annat vi vill göra så det är svårt att prioritera!
  Huset är precis utbyggt med ca 50 m2 och nu skulle vi behöva byta fasad, samtidigt så har vi köpt en stuga med strandtomt där vi vill riva allt och bygga nytt med nytt hus, nya bryggor och gud vet allt...vill bo där sen när vi pensionerat oss:-)
  Nähä nog babblat om mig!
  Maria G

  SvaraRadera
 2. Låter som ni har en del att göra..!!med hus o fasad osv.
  Bara man gör det i sin takt efter man orkar o har lust.
  Ha en fin dag.
  Eva

  SvaraRadera