Sidor

måndag 24 januari 2011

Man..

...sitter ju rätt mycket framför datan och letar snygga inredningsbilder och butiker som finns. Och jag har hittat en fantastisk snygg sida och webbshop. Jag är helt såld. Gissa om jag kommer leta upp butiken nästa gång jag är i Stockholm??...och hittar jag den inte så kan man ju alltid shoppa på nätet. Gå in http://www.parcourrier.se/ och kika själva. Snyggt snyggt!!!.Igentligen är jag var ute efter gamla fina böcker och kollade på nätet. Kan ju finns på auktioner osv. Dom är ju så snygga som inrednings detaljer..kanske inte att läsa i..och vad gör man med alla andra böcker man har ? Men jag skulle vilja ha en hel bokhylla med fina gamla bruna och svarta böcker. Jag har 2 !!! st nu. Jippi. En bra början....4 kommentarer:

 1. Jag har en hel del just såna gamla böcker, men de mesta är på vinden då jag väntar på att få ett bibiliotek, när nu det blir:-)
  Det var föresten så jag hittade din blogg, när jag sökte på bokhhyllor! vill också ha platsbyggda bokhyllor och tycker dina är sjukt snygga!!
  M

  SvaraRadera
 2. Åh lyckost dig...jag vill ha!!..Jag får väl kolla på loppis och auktioner. Visst är det snyggt med fina hyllor.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Hej Eva,
  Jag var in i den butiken förra veckan! Stilen är lite lantligt, men mer åt det rustika hållet, Du kan säkert hitta ngt guldkorn!
  Den ligger precis vid Odenplan (T-bana grön linje). Om du istället promenerar dit, tar du Drottninggatan norrut (tar ca 15-20 min från Hötorget). Då kan du passa på att slinka in på en av mina favoritbutiker, som ligger precis vid Centralbadet på Drottninggatan. (Årstiden)
  http://arstidenstockholm.se
  Lycka Till!

  Må gott/Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Ok då kanske jag hittar. Ska absolut se till att gå in på Årstiden också. Kul med tips på inredningsbutiker. Tack
  Eva

  SvaraRadera