Sidor

söndag 6 februari 2011

Blev..

..alldeles mör och trött ett tag efter spa och bad igår. Men så mysigt och skönt. Vi samlades vid 3 tiden. Vi peelade, la maskar! och skrubbade och ångade...m.m. Vi har ett riktigt fint relax o spa i Skövde. Alldeles nybyggt. Inte jätte stort, lagom. Det fanns oxå olika sittningar i en av bastuna där det bjöds på olika dofter och behandlingar. Fanns värme stenar att ligga på bubbel, utomhus bad m.m m.m. Efter det drog vi ner till stan och åt allehanda mat i form av smårätter. Mums. Lax, ost, omelett, korvar, dadlar med bacon (fruktansvärt gott)...Gott vin till det. Jag tror vi alla var lite trötta efter bad och bastu. Så kvällen blev inte super lång. Snarka in och sov som en stock fram till 10.00. ZZZZ
Så hur var då melodifestivalen...missa jag nåt?. Kommer se reprisen i veckan. Vann rätt låt denna lördag..?? Jag ser fram emot lördagen då kommer inget att få störa mig.

Jag har precis lagt in en annons på blocket på vår säng som jag tröttnat! på. Hoppas nu vi får den såld. Möja heter den från Mio. Finns i nya Mio katalogen ifall nån är intresserad..Nu ska har bytas till fin fin sänggavel istället. Inget fel på sängen. det är bara det att jag tröttnar fort....Sån är jag. Glöm inte Solsidan idag. Hej så länge.

2 kommentarer:

  1. Låter som om du hade en härlig SPA dag!!
    Håller tummarna för att du blir av med er säng!!
    De gamla böckerna var verkligen fina!!
    Maria G

    SvaraRadera