Sidor

torsdag 10 februari 2011

Snön..

..yr utanför. Snö igen. Denna vinter har varit lång...kanske beror på mycket snö och jag varit sjuk. Jag vet inte. Men nu får det gärna töa bort. Och bli vår.
Ska snart till gymmet och träffa instruktören som ska väga och mäta mig. Hjälp! Sen kanske jag tar och tränar en liten stund. Får ta det lugnt känner jag. Har mått rätt dåligt både igår och imorse. Kanske stressad. Inre stress. Ska skruva isär kontorsbordet oxå. Sålt. Får sitta på golvet..!!..tills nya bordet kommer nästa vecka. Har beställt vita bockben och glas skiva till. Kommer bli jätte fint. Har kollat på ett sånt länge. Visade att jag skulle ha Kartells Ghost stol med karm i smokey...men jag Ändrade mig i morse. Så typiskt mig. Ringde och ändrade till hel vit i stället. (kanske ändar mig igen..) Kommer bli så fint. Vitt vitt och glas. Klassiskt, modert..snyggt.
Ett tips för er som har kalksten som vi har på köksön eller annan sten som är blank. Använd parafin olja. Lägg på ett tunt lager jämnt och låt suga in under flera timmar. Typ natten. Torka av överflödig olja. Sen skiner stenen som en spegel och blir riktig fin. Skyddar mot fläckar och smuts.

Som en spegel. Nu kaffe dags. Hej så länge.

2 kommentarer:

 1. Funkar det på granit också tro? iofs är vår bänkskiva rätt blank tycker jag, vi har granit även på köksgolvet, fin och skönt med golvvärme under!
  Spännande att mäta sig!!
  Ja du snön är inte rolig längre, ska bli så skönt att få komma till värmen, vi åker till Thailand i morgon.-)
  Ha det gott/Maria G

  SvaraRadera
 2. Ja, det ska nu funka tror jag.!? Visst är det skönt med värme i golven. Bästa som finns, jag som alltid är frusen. Mätningen gick Bra. Jag var helt "normal". Ibm låg helt i mitten och jag hade faktiskt en del muskler..!!?? Gömda nån stans..hihi
  Åh vad gottigt att åka iväg så där. Synd att jag är såå himla flygrädd. Skulle aldrig som det känns nu sitta på ett plan och åka sååå långt. Då får dom klubba ner mig först. Min man åker till Bracilien nästa vecka och jag avundas honom inte. Han här frågat om jag vill hänga på flera gånger på hans långa resor men jag fixar det inte nu.
  Ha en skön semester. Kram Eva

  SvaraRadera