Sidor

onsdag 16 februari 2011

Hej..

..igen. Nu är jag här igen. Kul att det ändå är några som läser min blogg. Gillar jag. Skulle vilja ha mer kommentarer...skulle vara kul. Kom hem från träningen för en stund sedan och skjutsat Edvin till slalom backen. Och Nu är jag hungrig. Ska laga lax med sparris och lite annat smått o gott. Ost också. Permesan ost. Gillar mycket. Älskar ost föresten. Gärna starka. Just nu finns i kylen..brio, grönmögel, permesan, hårda staka ostar från Amsterdam som mannen köpte sist, mozarella och en bit getost. Och givetvis Greve eller om det är Prästost till hårtbröd...och en stor kopp te. Mums...jag börjar dreggla snart...så hungrig är jag. Resten av familjen får hemmargjord hamburgare, bröd och strips. Grabbarna är inte stor älskare av fisk. Så den får jag oftast behålla för mig själv. Alltid lite klurit det där vad man ska ha som middag. Ska gärna gå fort och vara smidigt. När min man lagar däremot kan han stå i timmar och kocka, smaka av. Han gillar det. Skulle varit kock!! Jag kanske smyg anmäler honom till Halv åtta hos mig..??!

NU...MAT.Hej så länge


2 kommentarer:

 1. Klart att jag ska kommentera mera!
  Skorna är ju ena riktiga skönheter förresten, ser fullständigt livsfarliga ut och jag skulle definitivt slå ihjäl mej om jag försökte mej på en utekväll i sådana skor! Men hur snyggt är det inte? Är så avundsjuk på människor som faktiskt kan föra sig i högklackat och inte gunga i knäna som min dotter sa en gång om mej när jag hade "klackeskorna" på. Snacka om att självförtroendet fick sig en knäck!
  Ha en trevlig kväll förresten. Själv sitter jag vid kaminen och mår, ute är det -26.
  Helen

  SvaraRadera
 2. Haha skrattar åt "gunga i knäna", ja det var bra sagt...eller mindre bra för dig förstårs. Men det är inte lätt att gå som "vanligt" i höga klackar.
  Vi har BARA -10 minus. Skönt att tända brasan eller kaminen inne då.
  Ha det fint
  Eva

  SvaraRadera